Neler Yeni

DDR 4 Den DDR5 Geçmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
B450m s2h anakart
Gtx 1660 super ekran kartı
Ryzen 5 2600 işlemci
2x8 gb ram ama ramler teki farklı teki farklı
Corsair spec 05 kasa

Arkadaşlar böyle bir sistemim var elimdede 10 12 k gibi bir para var şöyle bir şey düşündüm acaba mantıklımı bu sisteme ddr5 e geçiş için anakart işlemci ve ramları değiştireyim dedim zaten fazla üst düzey oyunlar oynamıyorum şuanlık genelde valo metin2 cs2 gibi fps oyunlar genel olarak yani ekran kartımla idare edebilirim ileride ise ikinci elden veya sıfır bi 3060 veya 4060 alırım diyorum sizce mantıklımı bide şuanda kasamda sata ssd var onlada idare edebiliyorum bi m2 alırım 500 gb veya 1tb ama oncelik olarak direk geçiş için anakar işlemci ram bide kasa düşünüyorum sizce mantıklımı acaba kasayı opsiyonel bırakıp bi işlemci soğutucuda olabilir kule tipi sizce nasıl fikir yardımcı olabilirmisiniz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
B450m s2h anakart
Gtx 1660 super ekran kartı
Ryzen 5 2600 işlemci
2x8 gb ram ama ramler teki farklı teki farklı
Corsair spec 05 kasa

Arkadaşlar böyle bir sistemim var elimdede 10 12 k gibi bir para var şöyle bir şey düşündüm acaba mantıklımı bu sisteme ddr5 e geçiş için anakart işlemci ve ramları değiştireyim dedim zaten fazla üst düzey oyunlar oynamıyorum şuanlık genelde valo metin2 cs2 gibi fps oyunlar genel olarak yani ekran kartımla idare edebilirim ileride ise ikinci elden veya sıfır bi 3060 veya 4060 alırım diyorum sizce mantıklımı bide şuanda kasamda sata ssd var onlada idare edebiliyorum bi m2 alırım 500 gb veya 1tb ama oncelik olarak direk geçiş için anakar işlemci ram bide kasa düşünüyorum sizce mantıklımı acaba kasayı opsiyonel bırakıp bi işlemci soğutucuda olabilir kule tipi sizce nasıl fikir yardımcı olabilirmisiniz
kule tipi+anakart+işlemci+ram yap 1660 dediğin oyunlarda hayli hayli iş görür elindeki anakart rami işlemciyide sat bütçe arttır biraz daha kaliteli anakart falan alırsın yada 32 gb ram alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kule tipi+anakart+işlemci+ram yap 1660 dediğin oyunlarda hayli hayli iş görür elindeki anakart rami işlemciyide sat bütçe arttır biraz daha kaliteli anakart falan alırsın yada 32 gb ram alırsın.
Dostum bu büççeye önerin varmı peki anakar işlemci ve ram olarak bide mantıklımı sence çünki düşündüm elimdeki kasayı satsam 20 22 k büccem olacak ama ddr5 sistem yok bide uğraştıracak bu devirde kasa satmak zor herkes satıyor bide yani ddr4 sistem var o fiyatlara oda geleceğe yatırım olmuyor gibi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bir yardım edin be yardımcı olun ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937