Asus dual rx 6700xt 12 gb oc AMD ryzen 7 7700 işlemci darboğaz olur mu ?FPS oyunlarında bariz fark var 7500F ile 5600 arasında. Üstelik DDR5 önü açık bir seri. Ölü yatırıma gerek yok.
Asus dual rx 6700xt 12 gb oc AMD ryzen 7 7700 işlemci darboğaz olur mu ?FPS oyunlarında bariz fark var 7500F ile 5600 arasında. Üstelik DDR5 önü açık bir seri. Ölü yatırıma gerek yok.
Olmaz.Asus dual rx 6700xt 12 gb oc AMD ryzen 7 7700 işlemci darboğaz olur mu ?
monitör şuan önceligim degil sistem daha çok önceligim şuan cıkabildigim bütce max 28 k monitör sonradan alacagım bi kaç ay eski monitör ile idare derim yardımın için yine sagolBen zaten farkındayım sadece arkadaşın bütçesi kısıtlıyken birde monitör parasını belirttim
VRAM daha iyi olur benim için fps drop yemek istemiyorum ama dediginiz gibi 7500f+7700xt li bir sistem bulamadım veya ben görmedim ama tahminim onunda fiyatı cok fazladır bütcem kısıtlı 28 k en fazla7500F + 4060 Ti 8GB versiyonlu bir sistem varsa tercih edebilirsin. 4060 Ti genellikle zaten 1080p için tavsiye ediliyor 8 GB 1080p'de işini görür. Ben VRAM yüksek olsun istiyorum dersen eğer bulabilme imkanın varsa 7500F + 7700XT sistemlere yoksa da sinerjiden bulduğun 7500F + 6750XT gibi sistemlere bakabilirsin. Bu sistemlerde DLSS 3 yok ama bazı 3. parti uygulamalarla "çevrimdışı önerilir" oyunlarda FSR 3 kullanabilirsin.
Ya biraz kafam karışık yazaraktan anlatamıyorum tam olarak Instagram veya DC varsa nick verin ekliyimOlmaz.
Sizin mesajınızı neler yenide görmüştüm. Mesajınızdaki alttaki sistem daha mantıklıydı ama parçaları detstlı yazmamıştınız.
Burada konu açarsanız ben veya arkadaşlar yardımcı olacaktır.Ya biraz kafam karışık yazaraktan anlatamıyorum tam olarak Instagram veya DC varsa nick verin ekliyim
Konu açmayı bilmiyorum hiç kullanmadım blog vb bu tarz sitede paylaşım yapmayı bilmiyorumBurada konu açarsanız ben veya arkadaşlar yardımcı olacaktır.