- Bütçe
- 500
Merhaba son zamanlarda aklıma bir soru takıldı gt 730 ekran kartım var ddr3 olan bi tık üstü olan Turbox Radeon r7 240 2gb gddr5 128 bitle değiştirsem fps farkı olurmu yoksa zararmı yapmış olurum?
Hangisi ucuz ise o ama önermem hiç birini bütçe ve PSU nedir ?Merhaba son zamanlarda aklıma bir soru takıldı gt 730 ekran kartım var ddr3 olan bi tık üstü olan Turbox Radeon r7 240 2gb gddr5 128 bitle değiştirsem fps farkı olurmu yoksa zararmı yapmış olurum?
bende sordum ama cevap yokHangisi ucuz ise o ama önermem hiç birini bütçe ve PSU nedir ?
bütcem yukarda belli yinede yazayım 500 ama ben yinede bir yerlerden bulabilirim psu da sıkıntı yok her türlü yetiyor turbox değilde ne almamı onerirsinizbende sordum ama cevap yok
Bir marka ismi vermek doğru olmaz ancak İzoly, Turbox almayın derim.bütcem yukarda belli yinede yazayım 500 ama ben yinede bir yerlerden bulabilirim psu da sıkıntı yok her türlü yetiyor turbox değilde ne almamı onerirsiniz
turbox neden sıkıntılı bro 2.el olmaz bu arada güvenmiyorum içim rahat etmiyorr7 240 daha iyi ama izoly ve turbox alınmaz sıkıntılı markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el olur mu
genellikle kendi topladıkları pc ler 10 senelik 2. el işlemcilerle dolu oluyor.turbox neden sıkıntılı bro 2.el olmaz bu arada güvenmiyorum içim rahat etmiyor