tabikide farkı hissderdin sen anlatamadın ama şimdi pc den 32 gb mı var 16 mı?Herkese selam arkadaşlar. DDR3 16 GB (8x2 1600mhz) ram olan sistemime 16 GB daha aldım.. onun yerine DDR4 ve daha yüksek mhz li ram mi almalıydım ? Farkı hisseder miydim ? Yorumlarınızı bekliyorum
DDR3 sistemlere yükseltme yapmanın bu zamandan sonra ölü yatırım olacağını düşünüyorum. 3-4 seneye mutlaka DDR5 teknolojisi çıkacak artık. 16GB RAM zaten günümüz için yeterli bir miktardı.Herkese selam arkadaşlar. DDR3 16 GB (8x2 1600mhz) ram olan sistemime 16 GB daha aldım.. onun yerine DDR4 ve daha yüksek mhz li ram mi almalıydım ? Farkı hisseder miydim ? Yorumlarınızı bekliyorum
Kankam oyunlara göre değişir DDR 4 E geçsen sistemini güncellenmiş olurdun oyunlarda en fazla 10 -14 GB ram kullanılıyor yani bir hata yapmışsın ama pek zarar etmezsin yeni aldıysanHerkese selam arkadaşlar. DDR3 16 GB (8x2 1600mhz) ram olan sistemime 16 GB daha aldım.. onun yerine DDR4 ve daha yüksek mhz li ram mi almalıydım ? Farkı hisseder miydim ? Yorumlarınızı bekliyorum
32gb Gereksiz benceHerkese selam arkadaşlar. DDR3 16 GB (8x2 1600mhz) ram olan sistemime 16 GB daha aldım.. onun yerine DDR4 ve daha yüksek mhz li ram mi almalıydım ? Farkı hisseder miydim ? Yorumlarınızı bekliyorum