ddr3 sistem toplamama yardımcı olurmusun?

Madive

80+
Reaksiyon skoru
17
Selam geçenlerde ddr2 kasamı upgrade etmek için konu açmıştım çoğu arkadaş yardımcı oldu fakat gerekli perfonmansı alamayınca ddr3 sisteme geçme kararı aldım. Malum okullar vesayrede kapalı bi bayram dan topladığım nakit 300 tl birde gtx750 ti 2gb ım var(Doğum günümde hediye geldi) bana 2.el ddr3 anakart ram işlemci önerir misiniz? bu işlerden pek anlamıyorum. Birde link olarak koyabilirmisiniz parçaları şimdiden teşekkürler.

Anakart ve DDR sürümüne göre sistem değişilmez. Hem DDR3 tamam da hangi DDR3 platform? Intel ikinci-üçüncü nesil platform da DDR3 kullanıyor, dördüncü nesil de DDR3 kullanıyor, AMD FX de DDR3 kullanıyor. Aralarında çok fark var.

Anakart ve DDR sürümüne göre sistem değişilmez. Hem DDR3 tamam da hangi DDR3 platform? Intel ikinci-üçüncü nesil platform da DDR3 kullanıyor, dördüncü nesil de DDR3 kullanıyor, AMD FX de DDR3 kullanıyor. Aralarında çok fark var.
dediğim gibi pek pc işlerinden anlayan biri değilim bana ekran kartıma uycak güzel bir sistem toplarmısın parçaları 2.el almayı düşünüyorum malum bütcem çok kısıtlı

dediğim gibi pek PC işlerinden anlayan biri değilim bana ekran kartıma uycak güzel bir sistem toplarmısın parçaları 2.el almayı düşünüyorum malum bütcem çok kısıtlı
Dostum sana i5 2400 + H61 chipsetli anakart önerirdim ancak fiyatları yüksek ve AliExpress'ten alacağımız için gümrük vergisi falan giriyor işin içine. Yurt içinden parça bulmaya çalış ama bütçe aşırı kısıtlı. LGA 775 DDR3 sistem de önermek istemiyorum açıkçası, boşa para kaybı olur. Sen en iyisi kendin yurt içinde işlemci + anakart kombolarına veya ayrı ayrı olarak bak sonra da buraya yaz, elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum sana.

DDR3 artık eskide kaldı en fazla 1 sene daha yaşar artık ölü. Elinizdeki sistemi satın ona göre sıfırdan DDR4 sistem toplayın. DDR3 alırsanız 1 2 sene sonra yine değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Dostum sana i5 2400 + H61 chipsetli anakart önerirdim ancak fiyatları yüksek ve AliExpress'ten alacağımız için gümrük vergisi falan giriyor işin içine. Yurt içinden parça bulmaya çalış ama bütçe aşırı kısıtlı. LGA 775 DDR3 sistem de önermek istemiyorum açıkçası, boşa para kaybı olur. Sen en iyisi kendin yurt içinde işlemci + anakart kombolarına veya ayrı ayrı olarak bak sonra da buraya yaz, elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum sana.
önerebilceğin parça varmı gerçekten hiç anlamıyorum lütfen

DDR3 artık eskide kaldı en fazla 1 sene daha yaşar artık ölü. Elinizdeki sistemi satın ona göre sıfırdan DDR4 sistem toplayın. DDR3 alırsanız 1 2 sene sonra yine değiştirmek zorunda kalacaksınız.
ddr3 eskicek diyosun ama kullandığım pc im 2006model tarihi eser olucak ayrıca bütcem çok az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğim parça yok maalesef. Yurt içi ikinci el parçalara bakın ve buraya atın.
peki bana parçaların neye göre uyumlu olduğunu anlatırmısın?

Son düzenleme:
Bütçe?

Geri