Nesi kötü? Senin attığından çok daha iyibu kötü hocam.
Sadece PSUsu kötü, onun haricinde 4060 kesinlikle 7600 yerine tercih edilir.ciddi misin?neyse konuya cevap yazdığın için yine de teşekkür ederim.
Ddr3 kullanan var hala 4 ölü değil mantıklı yatırım![]()
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
vok'un çıkardığı bu sistem nasıl?anakart,işlemci,kasa ve psu fena değil.ssd biraz kötü ama idare eder.ekran kartı konusunda ise biraz şüphelerim var.ddr5 sisteme geçmek istiyorum ama bu parasızlıkla bu attığım vok sistemi bile zor alacağımunreal engine 5 ve blander'da rx7600 üzer mi? bu fiyata alternatif nvidia sistem var mı?
İşlemci muadil sayılır, anakart kötü değil.işlemci,anakartta vok sisteme göre kötü.
Hem performans hemde yazın ya da 6 ay sonra satma ihtimalim varSuan 5800x3d ve 3080li bir sistem ortalama bir ddr5 sistemden cok daha iyi ve muhtemelen daha ucuza denk gelir sifir veya ikinci ele gore değişir tabi. Ölü yatırımı performans olarak mi yoksa al sat için mi soruyorsunuz. Yoksa bence halen ddr5 geçilmez 1-2 yıl daha beklenmeli upgrade edecek veys sıfırdan düşük orta sınıf alacak varsa.
6 ay cok uzun bir süre değil hala piyasası olur ddr4lerin. Ben 2-3 yil sonra felan soruyorsunuz sanmıştım. Performans olarakta mesela dediğim sistem 2kda yine 3-4 belki daha uzun süre götürür sizi.Hem performans hemde yazın ya da 6 ay sonra satma ihtimalim var