32 gb ram desteklemeyen ddr4 anakart mı var? İşlemcin neydi ve anakartın?ramim 16 gb yetersiz gelmeye başladı 32 yapasım var ama bu sefer anakart desteklemiyor onuda değişince 7500 tl hesap çıkıyor yani kısaca ddr4 sisteme masraf yapmak mantıklımı daha kaç sene götürür
anakart asrock b450m hdv r4.0 işlemci r560032 gb ram desteklemeyen ddr4 anakart mı var? İşlemcin neydi ve anakartın?
o destekler anakartınız rust gibi fazla ram yıyen bısey yapmıyorsanız gerek yok benceanakart asrock b450m hdv r4.0 işlemci r5600
yanlış bilgin var destekliyor.anakart asrock b450m hdv r4.0 işlemci r5600
O Anakart 64 GB'a kadar destekliyor hocam.anakart asrock b450m hdv r4.0 işlemci r5600
ben baktığımda 32 gb yazıyodu ama kendi sitesinde 64 yazıyo pardon o zaman sadece ram almam yeterli olurO Anakart 64 GB'a kadar destekliyor hocam.
hocam ram öneriniz varmı 3200 MHzO Anakart 64 GB'a kadar destekliyor hocam.
bu anakart 64gb ye kadar destekliyor bir sorun yokramim 16 gb yetersiz gelmeye başladı 32 yapasım var ama bu sefer anakart desteklemiyor onuda değişince 7500 tl hesap çıkıyor yani kısaca ddr4 sisteme masraf yapmak mantıklımı daha kaç sene götürür
Ramin tek slot 16 mı 8x2 mi?ben baktığımda 32 gb yazıyodu ama kendi sitesinde 64 yazıyo pardon o zaman sadece ram almam yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ram öneriniz varmı 3200 MHz
8x2Ramin tek slot 16 mı 8x2 mi?
Benim anakart çift slotlu 16x2 almam lazım8x8x8x8 kullanıyorum. ama kullanım amacım ram dizilimi üstüne anlaşıldığı gibi gaming için değil. bence ddr4 değiştirmek için erken.
alabilirsin. ddr5 mükemmel bir performans artışı sağlamayacak. büyülenmiyor pc'lerimiz. bence devam et.8x2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim anakart çift slotlu 16x2 almam lazım
İleriye dönüklülük açısından demiştim ama ddr5 geçince absürt bı rakam gözden çıkarmak lazım onada gerek yok umarım ddr4 bı 6 sene daha iş yaparalabilirsin. ddr5 mükemmel bir performans artışı sağlamayacak. büyülenmiyor pc'lerimiz. bence devam et.