DDR5 Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
30
Merhabalar iyi forumlar, Ryzen5 5500 RTX 3060Tİ sistemim var.
Satıp ddr5 sistem toplanır mı, ekran kartını ikinci el almayı planlıyorum.
Yardımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler.

Şuan ki sistemi satıp üzerine ekleme yaparak ddr5 sistem dizmek istiyorsunuz. Doğru mu anladım?

Şuanki sistemde ekran kartı ve monitör 15 bin TL yapıyor, komple sistem aksesuar ile beraber 25 bin TL'ye gidecek.
Hocam ekran kartsız am5 sistem toplamaya kalksan en ucuz 12-13K'yı bulur. O sisteme 4070 alın desek sistem toplam min 28K tutar. Monitör vs. altından kalkarım derseniz mantıklıdır.

Hocam ekran kartsız am5 sistem toplamaya kalksan en ucuz 12-13K'yı bulur. O sisteme 4070 alın desek sistem toplam min 28K tutar. Monitör vs. altından kalkarım derseniz mantıklıdır.
35.000 TL'den aşağısı kurtarmaz gibi gözüküyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana örnek bir sistem toplar mısınız ?

35.000 TL'den aşağısı kurtarmaz gibi gözüküyor :(
Evet. Hatta size en ucuza toplamaya çalışayım.
Şu haliyle 33k ediyor. Ben kafadan hesaplarken bir kaç parçayı eklemeyi unutmuşum. Buna alacağın monitörle birlikte uçar gider. Bütçeniz yeterse geçmeniz iyidir.

Evet. Hatta size en ucuza toplamaya çalışayım.
Şu haliyle 33k ediyor. Ben kafadan hesaplarken bir kaç parçayı eklemeyi unutmuşum. Buna alacağın monitörle birlikte uçar gider. Bütçeniz yeterse geçmeniz iyidir.
Ekran kartını ikinci el alabiliriz, monitör sıfır olur.

Geri