Hocam ben 1 ile 3 arasından hangisini seçeyim diye sordum. Senaryolarda ne olur onu soruyorum.yeni ekran karti takacaksan sec daha kolay oluyo driveri falanda hallediyor
Tamamdır hocam eyvallahBilgisayarın internet bağlantısını kes 1. önerilen seçeneği seç kaldırdıktan sonra yeniden başlasın pc sonra pc kapatıp ekran kartlarını değiştir sonra pc tekrardan aç interneti bağla. 3. seçeneği seçersende işlemler daha hızlı olur bilgisayar kapanır kapandıktan sonra ekran kartlarını değiştirip takarsın.
Birisi ekran kartı değişmeyecek olmasına rağmen 1. seçenek yerine 3.yü seçmiş sonra pc'yi açınca görüntü alamamış o yüzden bi tereddüt ettimBilgisayarın internet bağlantısını kes 1. önerilen seçeneği seç kaldırdıktan sonra yeniden başlasın pc sonra pc kapatıp ekran kartlarını değiştir sonra pc tekrardan aç interneti bağla. 3. seçeneği seçersende işlemler daha hızlı olur bilgisayar kapanır kapandıktan sonra ekran kartlarını değiştirip takarsın.
1. seçeneği seçerseniz sorun olmaz. Zaten orda önerilen diyor.Birisi ekran kartı değişmeyecek olmasına rağmen 1. seçenek yerine 3.yü seçmiş sonra pc'yi açınca görüntü alamamış o yüzden bi tereddüt ettim