Oynayışına bağlı perklere göre söyleyebilirimdead by daylighte başladım bir tane dlc almak istiyorum kurbanı oynuyorum katili oynamıyorum ona göre bir dlc önerisinde bulunabilir misiniz
Bazıları destek oynar iyileştirme tarzıben de onu düşünüyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynayışa derken
katili oyalamaya oynuyorumdum ama takım arkadaşlarım jeneratör yapmadığı ve kurtarmadığı için ölüyorumBazıları destek oynar iyileştirme tarzı
bazıları ise katili kendine çekip oyalayarak oynar
Bazıları ise ctrl ye basar otura otura oynar
hallowen dlcsini aldım da nasıl aktif ediyoruz kurbanlara bakıyorum gözükmüyor çık gir yapmam mı lazımkatili oyalamaya oynuyorumdum ama takım arkadaşlarım jeneratör yapmadığı ve kurtarmadığı için ölüyorum
bu aralar iyileştirme ve jen üzerine oynuyorum
Feng ming in güzel bi perki varkatili oyalamaya oynuyorumdum ama takım arkadaşlarım jeneratör yapmadığı ve kurtarmadığı için ölüyorum
bu aralar iyileştirme ve jen üzerine oynuyorum
tamamdır teşekkür ederimFeng ming in güzel bi perki var
Katil tarafından kovalanırken bir engel üzerinden atladığınızda etkinleşir ve kullanıcıya 3 saniyeliğine %150 haraket hızı kazandırır.
1 Level iken 60 saniye,
2 Level iken 50 saniye,
3 Level iken 40 saniye sonra yeniden kullanılabilir.
35 Levelde teachable(öğretilebilir) olur. Perki açtığınızda Feng Min karakteri dışında başka karakterde de kullanabilirsiniz.
bu ara bir şey daha sorabilir miyim ?Feng ming in güzel bi perki var
Katil tarafından kovalanırken bir engel üzerinden atladığınızda etkinleşir ve kullanıcıya 3 saniyeliğine %150 haraket hızı kazandırır.
1 Level iken 60 saniye,
2 Level iken 50 saniye,
3 Level iken 40 saniye sonra yeniden kullanılabilir.
35 Levelde teachable(öğretilebilir) olur. Perki açtığınızda Feng Min karakteri dışında başka karakterde de kullanabilirsiniz.
bu kan ağında kaçırdığımız perkler tekrar kan ağında oluyor mutamamdır teşekkür ederim
bu ara bir şey daha sorabilir miyim ?
Tabitamamdır teşekkür ederim
bu ara bir şey daha sorabilir miyim ?
bu kan ağında kaçırdığımız perkler tekrar kan ağında oluyor mu
tamamdır tekrardan teşekkür ederim dostumTabi
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1138397084
burdaki linkten istediğiniz özellikte perki seçip ona göre dlc alabilirsiniz