Neler Yeni

Dead by Daylight oynamayı öğreticek arkadaş arıyorum

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Merhabalar 2016 yılında çıktığında Steam in en cok oynanan oyunlarından birisiyi, halen daha oynanan bir popüler korku oyunu
yıllardır bu oyunu oynamak istiyordum fakat bilgisayarım kötüydü, yeni bilgisar aldım ve indirdim oyunu fakat bu oyunu oynayan tanıdğım birisi yok ve halen daha nasıl oynarım tam bilmiyorum
Discord da konuşarak oynayabiliceğim bana bu oyunu öğreticek ve arada girebiliceğim birilerini arıyorum kısaca.

Smoon8

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sercan Altıparmak
Merhabalar 2016 yılında çıktığında Steam in en cok oynanan oyunlarından birisiyi, halen daha oynanan bir popüler korku oyunu
yıllardır bu oyunu oynamak istiyordum fakat bilgisayarım kötüydü, yeni bilgisar aldım ve indirdim oyunu fakat bu oyunu oynayan tanıdğım birisi yok ve halen daha nasıl oynarım tam bilmiyorum
Discord da konuşarak oynayabiliceğim bana bu oyunu öğreticek ve arada girebiliceğim birilerini arıyorum kısaca.
Onuctv var twichde kanalı falan var yayın falanda yapıyor ulaş derim oynuyor aktif

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
aga steam eklersen gireriz

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
özgür şimşek
steam eklerseniz girebiliriz 1000+ saatim var 1 ranktım suan 3 aydır girmedigim icin 20 olmusum ekip olursa yeniden girebilirim. Arada bırakıp tekrar baslıyorum. ZgrSmsk steam nickimde

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga steam eklersen gireriz

discord eklemek istersen : BekirCoskun#0184
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam eklerseniz girebiliriz 1000+ saatim var 1 ranktım suan 3 aydır girmedigim icin 20 olmusum ekip olursa yeniden girebilirim. Arada bırakıp tekrar baslıyorum. ZgrSmsk steam nickimde
istek attım
dc den konuşmak isterseniz
BekirCoskun#0184

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

FOXN FOR WİN

80+ Gold