Neler Yeni

Deathmatch girmenin faydası varmı

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Birkaç aydır forumlarda, videolarda, sitelerde araştırıyorum ama bazıları map bilgini bazıları aim geliştirdiğini söylüyor. Lütfen biri bana tam olarak DM (Deathmatch) nin faydaları nedir açıklayabilirmi ?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Birkaç aydır forumlarda, videolarda, sitelerde araştırıyorum ama bazıları map bilgini bazıları aim geliştirdiğini söylüyor. Lütfen biri bana tam olarak DM (Deathmatch) nin faydaları nedir açıklayabilirmi ?
Her farklı MAP'e girdiğinde kafanda o MAP'i yavaştan oturtucaksın. Ayrıca karşıdaki herkes rakip olduğu için elin sürekli hareket halinde olup sürekli HS atmaya yönelik hamleler yaparsan AIM olarak alıştırmanı da yapmış olacaksın. Ben bu düşünceyle bakıyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Profesyonel bir oyuncu değilim ama ;
Poligon veya aimlab gibi yerlerde karşında botlar oluyor ve kas hafızası o botlara alışıyor. Yine refleksin gelişiyor ama gerçek insanlar çoğunlukla botlardan farklı hareket ediyor. Aim placement ve reflekslerini geliştirdikten sonra deathmatch atmak hem senin kas hafızanı geliştirecek hem ek olarak kas hafızanı gerçek insan verileriyle de geliştirecek. Bu sayede gerçek oyunda karşına çıkan rakipleri çok daha kolay ve hızlı vurabileceksin.
Ayrıca poligon ve aimlab gerçek mapte geçmiyor , bir yandan shoulder peek gibi şeyleri de istemsizce öğrenmiş olacaksın deathmatchlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Bence elini ısıtmaktan başka bir işe yaramıyor deathmatch.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Profesyonel bir oyuncu değilim ama ;
Poligon veya aimlab gibi yerlerde karşında botlar oluyor ve kas hafızası o botlara alışıyor. Yine refleksin gelişiyor ama gerçek insanlar çoğunlukla botlardan farklı hareket ediyor. Aim placement ve reflekslerini geliştirdikten sonra deathmatch atmak hem senin kas hafızanı geliştirecek hem ek olarak kas hafızanı gerçek insan verileriyle de geliştirecek. Bu sayede gerçek oyunda karşına çıkan rakipleri çok daha kolay ve hızlı vurabileceksin.
Ayrıca poligon ve aimlab gerçek mapte geçmiyor , bir yandan shoulder peek gibi şeyleri de istemsizce öğrenmiş olacaksın deathmatchlerde.
Dogru bilgi

Top Bottom