Bütçem 1000-1500 arası daha doğrusu ben bu soğutucuyu takabilir miyim şu anda sistemi kullanıyorum daha önce hiç masaüstüyle uğraşmadım ana kartı sökmem lazım mı yoksa kasayı yan yatırarak da monte edebilir miyim ? Benim derdim ürünü almak değil de takamamak korkuyorum bilmediğim içinPeerless Assasin ve Phantom Spirit açık ara daha iyi ak400'den, ak400 yeter 7500f'e ama daha ucuza amazondan ag400 al nays ile alırsan 701 liraya geliyor ve ak400'den 1-2 derece daha iyi. Veya Peerless Assasin veya Phantom Spirit al
sebebini anlayamadım maalesef ama yorumu cevapladığında düzeliyor.gaming gen link bozuk
Takarsın zor değilBütçem 1000-1500 arası daha doğrusu ben bu soğutucuyu takabilir miyim şu anda sistemi kullanıyorum daha önce hiç masaüstüyle uğraşmadım ana kartı sökmem lazım mı yoksa kasayı yan yatırarak da monte edebilir miyim ? Benim derdim ürünü almak değil de takamamak korkuyorum bilmediğim için
kağıt çıkıyor içinden detaylı bir şekilde anlatıyor hocam biraz elin yatkınsa rahatça takarsınBütçem 1000-1500 arası daha doğrusu ben bu soğutucuyu takabilir miyim şu anda sistemi kullanıyorum daha önce hiç masaüstüyle uğraşmadım ana kartı sökmem lazım mı yoksa kasayı yan yatırarak da monte edebilir miyim ? Benim derdim ürünü almak değil de takamamak korkuyorum bilmediğim için
Yani ana kartı sökmeden yaparım değil mi çünkü sistem hazır geldi o zamanda bu sogutucular stokta yoktu bende sıvı almak istemedim. O zaman ben alayım ama hangisini alayım hangi modelikağıt çıkıyor içinden detaylı bir şekilde anlatıyor hocam biraz elin yatkınsa rahatça takarsın
hocam sizi bir konuya etiketledim bakar misinizsebebini anlayamadım maalesef ama yorumu cevapladığında düzeliyor.
Testlerine bakmanızı tavsiye ederim o konuda bir bilgim yok. Ben boru sayısı, fan sayısı ve performans karşılaştırmalarini yapmıştım bu modellerin oradan biliyorum.dediginiz model mi yoksa se 214 xt mi?
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ kasanıza sığarsa bunu alabilirsinizYani ana kartı sökmeden yaparım değil mi çünkü sistem hazır geldi o zamanda bu sogutucular stokta yoktu bende sıvı almak istemedim. O zaman ben alayım ama hangisini alayım hangi modeli
Nasıl anlayacağım sığıp sığmayacağını kasam xpg'nin kasası şu klasik olan anakartta a620mhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3848...TL-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ kasanıza sığarsa bunu alabilirsiniz
hocam kasanın sitesine girin max cpu soğutucu uzunluğu yazar bu soğutucu 155mm sizin kazanız 160 veya üstüyse sığarNasıl anlayacağım sığıp sığmayacağını kasam xpg'nin kasası şu klasik olan anakartta a620m