işlemcin ne ama güzel soğutucudurDeepCool AK400 Digital kule tipi nasıldır önerir misiniz ?
Soğutucu olarak fiyatına göre iyi hocam işlemcin nedir.
Ryzen 5 5600işlemcin ne ama güzel soğutucudur
Yeterli olur işlemcin için alabilirsin.Ryzen 5 5600
yeterli alabilirsinRyzen 5 5600
Yeterli olur işlemcin için alabilirsin.
yeterli alabilirsin
Özellikle ona bayıldım zaten hocam çok güzel duruyor kasa içinde daha bir güzel duracaktırgayet yeterli olur aynı markanın ag500 modelinede bakabilirsin özellikle dijital ekran istiyorsan kesinlikle ak400 al
am4 soketle uyumlu sıkıntı çıkmaz kasa ne yükseklikten sığmayabilir belki ak400 15,5 cm yüksekliğinde.Özellikle ona bayıldım zaten hocam çok güzel duruyor kasa içinde daha bir güzel duracaktır
Kasama 161mm ye kadar işlemci soğutucu destekliyor hocam rahat olur yani usb2.0 soketim var ama rgb için soketim var mı anakartta bilmiyorumam4 soketle uyumlu sıkıntı çıkmaz kasa ne yükseklikten sığmayabilir belki ak400 15,5 cm yüksekliğinde.
destekliyor hocamKasama 161mm ye kadar işlemci soğutucu destekliyor hocam rahat olur yani usb2.0 soketim var ama rgb için soketim var mı anakartta bilmiyorum
peki SE-224-XT ile arasındaki farka değer mi dediğim kule tipini 900 TL den buldum aradaki 300TL farka değer mi ak400 ü almak ?destekliyor hocam