youtube de vs video da yok konu ile alakalı deep cool müşteri hizmetlerine mail atmayı denedinizmivalla byugün geldi montajı yaptım led ekrana değerler gelmiyor hiç ışık vs de yok ne yapıcam bilemedim
indiriyorumm hemenBuradan driverini indirin.
Download DeepCool-DIGITAL Setup.zip DownloadCH560 DIGITAL WH - DeepCool
The next generation of airflow cases from DeepCool has arrived, and they are indeed glorious. The CH560 DIGITAL WH is a newly designed mid-tower case with a concentrated focus on increased airflow throughout the entire chassis. Three bright PWM enabled 140mm ARGB fans are mounted in front of the...www.deepcool.com
Hocam bugün bende beyaz olanı sipariş verdim nasıl memnunmusun soğutması felan nasıl ?indiriyorumm hemen
led panel görüntü zaten ben tam performans beklemiyordum ondan genel olarak soğutması nasıl ?memnunum ancak led panel sıcaklıkları biraz yanlış 5-10 derece kadar
Valla ben çok eski bir kasadan geçtim bu modele şuanlık herhangi bir problem yok sıcaklık hususunda üzerindeki led tuşu tahminimce rgbleri armory crateden kpntrol edenildiğim için çalışmıyorled panel görüntü zaten ben tam performans beklemiyordum ondan genel olarak soğutması nasıl ?
Görüntü olarak çok güzel duruyor hocam güle güle kullanValla ben çok eski bir kasadan geçtim bu modele şuanlık herhangi bir problem yok sıcaklık hususunda üzerindeki led tuşu tahminimce rgbleri armory crateden kpntrol edenildiğim için çalışmıyor
Ama alet nalet hocam