Neler Yeni

Definasyon mu bulk mu

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Uzun bir suredir spor yapiyorum
Son aylarda daha ciddiye aldim yedigim her seyin kalorisine kadar hesaplayip tartiyorum vb
Cok iyi ilerleme kaydettim son zamanlar
Omzum fln parcali olmaya basladi ve gercekten spor yaptigimi belli eden bi vucudum olustu
187 77kg yim yag oranim %16
Kilo ve boya aldanmayin kimseyi inandiramiyorum 77 olduguma 85 kg gibi tahminler aliyorum
Sorum su :
Definasyon surecindeyim 1-2 ay oldu ve guzel ilerledim ancak ilerlemem yavasladi
Yine de devam edeyim mi yoksa temiz bulk mu geceyim
Gunluk 1.9k kalori aliyorum hafyada 6 gun bolgesel kas calisiyorum her kasi haftada 2 kere
Bu yag oraninda defanasyon mu bulk mu tecrubesi olan var mi
Her kafadan farkli ses cikiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Temiz bulk güzel olur. Kış aylarındayız çok sıkıntı olmaz görünüş açısından. Yaza 3 ay kala sağlam bir definasyon ile hem büyürsün hem de parçalanırsın.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
clean bulk <3

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Sadettin Y
kanka aynaya bakip karar vermen en iyisi bence. Ben full time bulk yapanlardandim, yaz gelmeden iki uc ay once de ölüm diyetine girip berbat bir hayat yasardim ama yaza kaliteli vucutla girerdim. Beslenme ve salon maliyetlerinden dolayi bıraktım. o kiloda parcaliysan kucuksundur, yagliysan da kucuksundur. bulk yap

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ederim

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Celal Can
Yağ oranın o kilo ve boya göre fazla bence. Yağlanma nerelerde olduğuna bağlı değişebilir tabii ancak henüz kış ayındayız. Bulk yapabilirsin ama bence önce bir yağ oranını düşür ve kendini bir gör derim. Arından da karar verirsin bulk mu definasyon mu diye

Keyfen

80+ Bronze
görsel olmadan net bir şey diyemeyiz.

Top Bottom