Sağolun hocam bişey daha sorucam ben masaüstündeyken veya youtubsdayken kasadan ses gelmiyor ama csgo ya girince kasadan cizzzzzzz diye ses geliyor devam ediyor oyun içinde oyundan çıktıktan sonrada ses gidiyor bı sıkıntı varmidir ?
Sağolun hocam bişey daha sorucam ben masaüstündeyken veya youtubsdayken kasadan ses gelmiyor ama csgo ya girince kasadan cizzzzzzz diye ses geliyor devam ediyor oyun içinde oyundan çıktıktan sonrada ses gidiyor bı sıkıntı varmidir ?
Fanlar daha hızlı dönüyordur nedeni odur.Çünkü boştayken ekran kartı sıcaklığnıız da işlemci sıcaklığınız da düşük derecelerdedir.Fakat oyuna girdiğinizde bu dereceler artıp fanlar ses yapmaya başlayabilir eğer fanlardan geliyorsa bu sesler normaldir.Ayrıca ekran kartı sıcaklık/işlemci sıcaklık değerlerini cs go ile anlayamazsınız furmark ve occt testini indirip yük altına sokmalısınız.Bunun sonucunda dereceler 75-80i geçmiyorsa iyi denebilir.Fakat cs go da 73 derece bana çok da az gelmedi dediğim testleri indirerek deneme yapıp sonuçları buraya atarsanız daha detaylı blgi verebiliriz.