Neler Yeni

Değişim için Razer Viper Mini muadili Razer Basilisk V3 x Hyperspeed mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Yılmaz
Merhaba, Hepsiburada üzerinden satın aldığım Razer Viper Mini faremi 1,5 ay önce scroll tuşu çalışmadığı için Hepsiburada üzerinden tamir talebi oluşturdum. Talebin açılmasından 2 gün sonra fare teknik servise iletildi ve 20 iş günü içerisinde olumsuz sonuçlandı ve tamir edemedik dendi. Talebin sonuçlanmasından yaklaşık 1 ay geçti ve hala farem gelmemiş bulunmakta ve bunun üzerine müşteri destek hattından yardım alarak süreci hızlandırmaya çalıştım. Yakın zamanda müşteri temsilcisinden mesaj geldi ve değişim sordular. Departmanın önerdiği muadil fare ise Razer Basilisk V3 x Hyperspeed. Bundan önce muadil olarak Razer Deathadder Essential önerdiler fakat reddettim. Sizce önerdikleri fare kendi faremin muadili mi? Viper Mini yerine bu fareyi tercih etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
üst seviyesi sayılır, viper mini abartıcak kadar iyi bir model değil, giriş orta seviye sensörü var, boyut olarak büyük gelebilir ama v3x hs iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üst seviyesi sayılır, viper mini abartıcak kadar iyi bir model değil, giriş orta seviye sensörü var, boyut olarak büyük gelebilir ama v3x hs iyi

O zaman bunu tercih edeceğim, hem zaten kendi faremin scrool tuşu bozuk. Elim orta büyüklükte çok sıkıntı olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom