Anakart olarak şunu tavsiye ederim hocam ve ekran kartının modeli nedir bir de 1200 watt ile ne yapacaksınız o psu için çok para daha uyguna iyi bir şeyler alınabilirAnakart——Asus rog strix B650 A
İşlemci —— Amd ryzen9 7950x3d
Ram—— XPG lancer DDR-5 6400 MHz 32X2
Kasa —- Asus tuf gaming gt502
Güç kaynağı—Asus rog thor p2 1200 w
Ekran kartı——-gtx 4080 süper
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Anakart olarak şunu tavsiye ederim hocam ve ekran kartının modeli nedir bir de 1200 watt ile ne yapacaksınız o psu için çok para daha uyguna iyi bir şeyler alınabilir
![]()
Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.779,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve amaç oyun ise 9800x3d bakın derim hocam
O yüzden yüksek watt aldım gpu markası msı anakart değiştirmesem sıkıntı yaratır mıpsu ileride yükseltme yapmak için yüksek sert aldım ek
Hocam işlemci soğutucusu belirtmemişsin ama 360MM sağlam marka sıvı soğutma olduğunu varsayabilir miyizAnakart——Asus rog strix B650 A
İşlemci —— Amd ryzen9 7950x3d
Ram—— XPG lancer DDR-5 6400 MHz 32X2
Kasa —- Asus tuf gaming gt502
Güç kaynağı—Asus rog thor p2 1200 w
Ekran kartı——-gtx 4080 süper
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Evet unutmuşum yazmayı ryujin 3 360 kullanacağımHocam işlemci soğutucusu belirtmemişsin ama 360MM sağlam marka sıvı soğutma olduğunu varsayabilir miyiz
115 k civarıTotal ne kadar?
Modeli nedir peki?psu ileride yükseltme yapmak için yüksek sert aldım ek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden yüksek watt aldım gpu markası msı anakart değiştirmesem sıkıntı yaratır mı
Çok tutmuş hocam amaç dediğim gibi oyun ise işlemcini kesinlikle 9800x3d ile topla ve bütün parçaları asus topladığın için bu kadar para tutmuş115 k civarı
Almadiniz diye umuyorum.Bu fiyata 4090 sistem zorlanır.115 k civarı