Neler Yeni

Dell AW3423DWF Oled Monitör Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ataberk Sümer
Merhabalar, Dell AW3423DWF Oled modelinin inceleme puanları olsun, reddit yorumları olsun çoğunlukla çok olumlu,
Fakat sıfır fiyatları 40 bine yaklaşmış durumdayken. İkinci elden 20 bin tlden 1 yıl kullanılmış, 2 sene daha garantisi olan ilan buldum,
Oled monitörlerin ikinci elinin risk olduğunun farkındayım ama şeytanda dürtüyor ve oled paneli gerçekten çok merak ediyorum.
Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Süleyman Aydın
Merhabalar, Dell AW3423DWF Oled modelinin inceleme puanları olsun, reddit yorumları olsun çoğunlukla çok olumlu,
Fakat sıfır fiyatları 40 bine yaklaşmış durumdayken. İkinci elden 20 bin tlden 1 yıl kullanılmış, 2 sene daha garantisi olan ilan buldum,
Oled monitörlerin ikinci elinin risk olduğunun farkındayım ama şeytanda dürtüyor ve oled paneli gerçekten çok merak ediyorum.
Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız?
O monitör de ekranda sağ köşede çizik var dostum. O şekilde alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ataberk Sümer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O monitör de ekranda sağ köşede çizik var dostum. O şekilde alınmaz.
Nasıl yani genel olarak kronik bir sorun mu bu, yoksa sahibinden de bir ilandan falan mı bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden almıyorum ya, arkadaşımın arkadaşı vasıtasıyla monitör ilanda değil yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Süleyman Aydın
Nasıl yani genel olarak kronik bir sorun mu bu, yoksa sahibinden de bir ilandan falan mı bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden almıyorum ya, arkadaşımın arkadaşı vasıtasıyla monitör ilanda değil yani
Sahibinden de gördüm dostum. Senin bahsettiğin ile aynı bilgiler olunca dedin aynı kişi olabilir. İtopta dan alınma ve 2 yıl daha garantisi var gözüküyor.

Bence ürünü biraz dene ve temiz ise fiyatta biraz daha indirim talep edebilirsin, pazarlık sünnettir. Beğendiysen düşünebilirsin. Bu tarz ürünler premium ürünler ve iyi bir sistem ile keyifli olacaktır. Aynı şekilde ps5 yada Xbox bağlayıp combo yapılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,419
Üyeler
172,374
Son üye
Çığlın_oyuncu
Top Bottom