rmznkrtl__
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 63
- İsim
- RAMAZAN KARTAL
2022 nin başlarında abdullah reisin tavsiyesiyle bu laptopu almıştım. üniversite 1. sınıf okuyordum öğrenciydim dolar hatsafhalardaydı laptop arayışları içindeydim taki donanım arşivi storysini görene kadar hepsiburadadan sipariş verdim geldi. işlemci sıcaklık değerleri yük altında oyun oynarken 75-80 arası 80 i geçmiyordu oyunları 1080p yüksek ayarlarda akıcı oynatıyordu iyi hoş her şey güzel derken ekran kartının AC valhalada 4gb wramı aştığını ve bu wramın yetmiyeceğini gördüm ve aklıma o soru geldi ilerde halim ne olur RTX 3050 (90W) kaç sene 1080p orta veya yüksek ayarlarda götürür?
NOT:
1) NVIDIANIN sorunu bence wramı yüksekte tutmaları gerekirdi. 1050ti 4gb 1650 de 4gb rtx ekran kartı yapıyorsun bari buna yapma 4 gb
2) Şuan pcmi seviyorum herşeyimi karşılıyor ve en kötü 1-2 sene idare eder diye düşünüyorum.
3) Rekabetçi oyunlar fazla oynamıyorum ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum
4) DLSS muhabbetide var
NOT:
1) NVIDIANIN sorunu bence wramı yüksekte tutmaları gerekirdi. 1050ti 4gb 1650 de 4gb rtx ekran kartı yapıyorsun bari buna yapma 4 gb
2) Şuan pcmi seviyorum herşeyimi karşılıyor ve en kötü 1-2 sene idare eder diye düşünüyorum.
3) Rekabetçi oyunlar fazla oynamıyorum ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum
4) DLSS muhabbetide var