Arkadaşlar ben temmuzda g15 laptop aldım içinde i5-13450hx RTX3050 6gb 16 gb ram ve 2.5 tb m2 ssdler mevcut ben termal macunu değiştirdim elimde maxtor ctg8 4 gb termal macunum vardı ve ben değiştirme kararı aldım sırf meraktan . Sonrasında baya kullandım değiştireli 2 hafta oldu ve sizinle bir şey paylaşacağım şimdi valoranttan örnek vereceğim şimdi girdiğimde 3 saat aralıksız oynadım ve en sonra 3 saatin ardından sıcaklıklar şu şekildeydi ilk saatler 80-90 arası sonrasında 100 dereceye 3 saat sornasında ki bilgisayarın alt kısmı yani masanın üstü çok sıcaktı bilgisayarın altıda öyle ve sanırım ısı birikiminden dolayı böyle oldu ve bende elimle hemen yukarı tuttum 15 sn ve ısı 90 a düştü bu arada cihazım oc li gem ekran kartımda hem işlemcimde oclidir ekran kartı 60-70 arası ortalama 65 derece %65 seviyelerinde kullanıyordu en yüksek ayarlar va 1024 1080çözünürlükte işlemci de %70-80 kullanılıyordu altında herhangi bir soğutucu yok direk masaya koydum sizce soğutma performansı nasıl? Bu arada 4-4.7 ghz arası çalışıyordu ve ortalama ghz 4.4 dü sizce nasıl değerler? Eğer soğutucu alırsam farkeder mi?