Neler Yeni

Dell G315-4B30D256W81C, Asus FA506II-BQ048 ve FA506II-BQ018 arasında bir seçim yapıp laptop alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre A.
Başlıktan anlaşılacağı üzere bu üç laptop arasından bir seçip yapıp almak istiyorum. Dell'in o modelini sadece vatan bilgisayarda gördüm ve tasarımları hoşuma gidiyor, ekran kartı, işlemcisi, rami vs... de işimi görecek düzeyde artı olarak da 120hz tuzu biberi olacak benim için bu fıstığın. Asus FA506II-BQ048 benim için çok güzel olacak. Anlatmıyorum zaten veriler ortada ancak asus tuf gaming bilgisayarlardaki tasarımları çok beğenmiyorum ve 60hz olması çok hoş değil. Onlar haricinde bayadır istediğim bulabildiğim en uygun f/p ürünü. Asus FA506II-BQ018 aynı ürünün 256gb ssd hafızası olan versiyonu anladığım kadarıyla o yüzden acaba bunu alıp artı olarak bir terabayt da hdd alıp bunu garantisini bozmadan taktırıp daha uyguna getirebilir miyim diye düşünüyorum.

Son olarak da sizce bilgisayarları şimdi karar verip almamlı mıyım yoksa temmuza kadar indirim mi kovalamalıyım. Bilgisayar fiyatlarında artış veya düşüş olur mu temmuza kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın linkleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom