Neler Yeni

Dell S2421HGF monitörü almaya değer mi?

yezzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cahit Mert

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Tn panel önermem açıkcası. Bu fiyata dün 24g2u vardı indirimde ama bitmiş maalesef atamadım.

ultrAslan

80+ Bronze
sorunlu bi ürün 1 haftadan sonra genelde ekran bulanıklaşıyor gölgeleme çok fazla oluyor. bütçen varsa vp249qgr almanı öneririm

yezzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cahit Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tn panel önermem açıkcası. Bu fiyata dün 24g2u vardı indirimde ama bitmiş maalesef atamadım.
Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynuyorum ve öneriler TN panel yönünde. Siz neden önermiyorsunuz?
sorunlu bi ürün 1 haftadan sonra genelde ekran bulanıklaşıyor gölgeleme çok fazla oluyor. bütçen varsa vp249qgr almanı öneririm
Yorumlar çoğunlukla olumluydu aslında hiç denk gelmedim şikayet edene. Öneri için teşekkürler

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Modelini bile hatırlamadığım tn panel monitörğm var yıllardır onu kullanıyorum. Memnun değilim. Kör olma noktasına geldim. Tabi bana göee öyle ama ben olsam ips veya va seçerdim.

Phenoma

80+ Silver

144hz 1ms olmasını istiyordum ve bunu buldum. Panel olarak da baya bi araştırdım ve TN panele karar verdim. Sizce alınır mı?
Bence İPS pane almalısınız eğer uzun kullanıyorsanız bilgisayarı.
Gerçi İPS de olsa 10 saat kullanınca gözünüz her türlü rahatsız oluyor

ensar580

80+
Tn panel rekabetçi oyunlar için iyi değil. Yani iyi değil derken ips ile arasında fark yok anlamında iyi değil. Sana görsellik olarak yada oynanış olarak yeni bir şey sunmuyor. O fiyata va lar varken 1500 e tn panel alma.

Delta9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baha Kandemir
Açıkcası Va varken tn almazdım.
Hem koca sayfanın moderatörüsün hem bilinçsizce cevaplar veriyorsun. Va panel en kötü en dandık en ghosting yaratan en ışık sızması yaratan yani her şeyi kusurlu olan bir monitörü sadece renkleri daha iyi diye öneriyorsanız insanlara. Lütfen gidin buradan insanlara yanlış önerilerde bulunmayın. Çöplük dolmuş sayfa biride TN panel rekabetci için iyi değil, iyi değil derken ips ile fark yok diyor. adam bilmiyor ki ips 1ms ve input lagları TN panel ile aynı sanıyor :D En kötü panel VA dır. Günün 5 saati bir oyunda geçiyorsa TN alırsın 300 500 tl ye ortalama bir 2. monitör IPS alır dizi keyfi istiyorsan keyfıne bakarsın bu kadar bu iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa

144hz 1ms olmasını istiyordum ve bunu buldum. Panel olarak da baya bi araştırdım ve TN panele karar verdim. Sizce alınır mı?
Ben kullanıyorum bence güzel. Tn panel olması beni rahatsız etmiyor.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

TN panel , VA panel , Ve IPS panel kullanmış biri olarak soyluyorum ki ilk tercihin IPS panel olsun daha sonra VA..

Top Bottom