Neler Yeni

Dell Vostro 3530 hakkında. Sizce ürün özellikleri nasıldır?

HakOzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Instagram
HakOzTR
Twitter
HakOzTR
Facebook
HakOzTR
Epic Games
HakOzTR
YouTube
HakOzTR

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın
Arkadaşlar; "https://www.gaming.gen.tr/urun/662867/dell-vostro-3530-n1601pvnb3530uv2-intel-core-i7-1355u-16gb-ddr4-1tb-ssd-15-6-inc-120hz-full-hd-ubuntu-laptop/" bu laptopu almak istiyorum özelliklerinden anlamam. Sadece oyun için kullanmayacağım orası söylemeden geçmeyeyim. Ubuntu yüklü bu laptopu Win11 yükletirsek gerisi kolay. Özellikleri hakkında bilgi verir misiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin. Selametle..
Oyun konusunda pek tatmin etmeyebilir ama iş konusunda sizi temiz baktığınız taktirde kolay kolay bir problem yaşatacak marka değil Dell. İşlemcisi güzeldir, rami yeterlidir ddr5 olsa tadından yenmezdi tabii, 1tb ssd yapacağınız işe göre değişir, ekran boyutu tercih meselesi olup 120hz konusunda iyi diyebileceğimiz özelliklerdir. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz daha f/p laptop önerisi gelebilir arkadaşlardan. 26 bin civarına ddr5 laptop'lar var fakat önerdiğim markalar değiller ya da işlemciden kısılıyor (bu i7 mesela o i5). Ben o kadar kasmam, işimi görsün yeter kafasındaysanız kötü bir laptop olmadığını söyleyebilirim ama tam bütçenizi söylerseniz arkadaşlar birkaç laptop öneride bulunabilir ve oyun ne oynayacaksınız. Sonuçta oyun laptop'u değil ve sizi tatmin etmeyebilir.

HakOzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Instagram
HakOzTR
Twitter
HakOzTR
Facebook
HakOzTR
Epic Games
HakOzTR
YouTube
HakOzTR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saygıdeğer arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. Çok sağ ol, var ol. Ben oyun için kullanmayacağım. İş için kullanacağım. Bir de linkte ekran kartı nedir? Ne değildir? Onu göremedim. Neyse yine de yorum için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. Onlar ne diyecek bakalım?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın
Saygıdeğer arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. Çok sağ ol, var ol. Ben oyun için kullanmayacağım. İş için kullanacağım. Bir de linkte ekran kartı nedir? Ne değildir? Onu göremedim. Neyse yine de yorum için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. Onlar ne diyecek bakalım?
"Sadece oyun için değil..." dediğinizde iş ve oyun olarak kullanacaksınız sandım. Teknik özellikler kısmında grafik işlemci modeli alanında ekran kartının modelini söylemekte.
Detayları: https://www.intel.com/content/www/u...-12m-cache-up-to-5-00-ghz/specifications.html

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmet
islami hassasiyetin varsa alma bence abi

yok illa alacam dersen dell'in gaming laptopları çok sıkıntı

HakOzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Instagram
HakOzTR
Twitter
HakOzTR
Facebook
HakOzTR
Epic Games
HakOzTR
YouTube
HakOzTR
"Sadece oyun için değil..." dediğinizde iş ve oyun olarak kullanacaksınız sandım. Teknik özellikler kısmında grafik işlemci modeli alanında ekran kartının modelini söylemekte.
Detayları: https://www.intel.com/content/www/u...-12m-cache-up-to-5-00-ghz/specifications.html
Eyvallah bir bakayım..
islami hassasiyetin varsa alma bence abi

yok illa alacam dersen dell'in gaming laptopları çok sıkıntı
Haklısın kardeşim. :( Diğer bilgisayarlardan boykot olmayıp sağlam 27K olan bilgisayar yok o yüzden. :(

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmet
Eyvallah bir bakayım..

Haklısın kardeşim. :( Diğer bilgisayarlardan boykot olmayıp sağlam 27K olan bilgisayar yok o yüzden. :(
reis boykot olmayan acer var casper var bir tek bildiğim malesef için parça intel/nvidia olunca marka farketmeksizin ürün boykota düşüyor reis istersen ikinci el alalım marka parça fark etmeksizin gönül rahatlığıyla alırsın hangi illerden alabilirsin elden

HakOzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Instagram
HakOzTR
Twitter
HakOzTR
Facebook
HakOzTR
Epic Games
HakOzTR
YouTube
HakOzTR
reis boykot olmayan acer var casper var bir tek bildiğim malesef için parça intel/nvidia olunca marka farketmeksizin ürün boykota düşüyor reis istersen ikinci el alalım marka parça fark etmeksizin gönül rahatlığıyla alırsın hangi illerden alabilirsin elden
Acer ve Casper. Tamam reis. Acer değil de Casper'i bir araştırayım.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmet
Acer ve Casper. Tamam reis. Acer değil de Casper'i bir araştırayım.
kendim eski acer kullancısıyım şuan da hala acer kullanıyorum ben olsam acer a öncelik verirdim

HakOzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Instagram
HakOzTR
Twitter
HakOzTR
Facebook
HakOzTR
Epic Games
HakOzTR
YouTube
HakOzTR
kendim eski acer kullancısıyım şuan da hala acer kullanıyorum ben olsam acer a öncelik verirdim
Şimdi Acer ve Casper markalara baktım. Genelde ben Vatan bilgisayardan alırım böyle şeyleri. Evimin yakınlarında Vatan bilgisayar var o yüzden. O bahsettiğin markalara baktığımda siyah renk sevdalısı bir manyak olduğum için Casper'den yana kullanacağım hakkımı. Gri rengi var ama olsun. Boykottan yana olalım öyle değil mi? Canımız ve Müslümanlar sağ olsun yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,429
Üyeler
171,749
Son üye
mbappe09
Top Bottom