Neler Yeni

Yardım DeLUX M800Pro Amazon yurt dışı ürünü 1000TL ye düştü alınır mı?

Duxovy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem FURUNCU
DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü, Huano pembe şalter, 72g https://amzn.eu/d/dRkddYM
Aslında mouse almaya acelem yok, yazın almayı planlıyordum ama o zamana kadar bundan iyi bir fırsat yakalayabilir miyim bilmiyorum. Bazıları bağlantı kopmaları çok oluyor diyor, bazılark pek sorun yok zaten o da LOD ayarıyla çözülüyor diyor. Sizce 1000TL ye alınır mı? Fps ve hikayeli oyunlar oynarım. Bugüne kadar hep ucuz mouse lar kullanmak zorunda kalmıştım, yanii ufak performans farklarını çok farkedeceğimi pek sanmıyorum. Normlade 2000TL büttçem vardı ama 1000TL ye görünce kaçırmak istemiyorum açıkçası.

DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü, Huano pembe şalter, 72g https://amzn.eu/d/dRkddYM
Aslında mouse almaya acelem yok, yazın almayı planlıyordum ama o zamana kadar bundan iyi bir fırsat yakalayabilir miyim bilmiyorum. Bazıları bağlantı kopmaları çok oluyor diyor, bazılark pek sorun yok zaten o da LOD ayarıyla çözülüyor diyor. Sizce 1000TL ye alınır mı? Fps ve hikayeli oyunlar oynarım. Bugüne kadar hep ucuz mouse lar kullanmak zorunda kalmıştım, yanii ufak performans farklarını çok farkedeceğimi pek sanmıyorum. Normlade 2000TL büttçem vardı ama 1000TL ye görünce kaçırmak istemiyorum açıkçası.
Aj159 apex-pro

pcmasterrace

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu varken hayır alınmaz

5 gündür bende mükemmel cihaz 8000 hz falan çok başarılı çok hafif çok sağlam

Duxovy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem FURUNCU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu varken hayır alınmaz

Hocam bunun vergisi vs. eklenince kaç lirayı bulur. 30€ gibi bir sınırdan bahsediliyor. 30€ geçerse ne olur?

Duxovy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem FURUNCU

bu varken hayır alınmaz

Hocam aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama bunun apex versiyonu çok daha iyi diyorlar ve şuan Aliexpress te 980tl. Eğer daha iyiyse onu alıyım diyorum ama Aliexpress olması sorun olur mu? https://tr.aliexpress.com/i/1005007192156933.html

pcmasterrace

80+ Bronze

Duxovy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem FURUNCU
apex olanı 2200 hocam, almaya bile izin vermez. düz modeli 900 onun şarj istasyonu bile yok 1000 hz

attığımı alın geçin şuan daha iyisi yok
Sağolun, ilginiz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

Top Bottom