AynenHadlerini çok aşıyorlar.Alıntıyı görüntüle
Dinlerine kadar sovucem eywBir İnstagram Sayfasında Görmüştüm Gerçek Mi Diye Baktım Harbi Varmış Aşşağıya Linki Bırakacam Ama Şunu Bir Sorgulamak Lazım Bunlar Neden Ceza Almıyor Terör Kurucusu Kişiye Mektup Yollama Kampanyası Nedir Biri Açıklasın Allah Aşkına Hayatımda Bu Kadar Saçma bir şey Görmedim Neyse Google Form Olarak Gönderiyormuşuz Ben Baya Bi Sövdüm Fare Kılıklı Onun Bunun Çocuğu Vb Gönderdim Mektubumu Umarım Okur Hapiste Eline Ulaşır Sizde Güzel Bir Sövün Gönderin Tavsiye
Sen ne güzel forumlara yazı yazıyon gel bakayım.akpnin falan kurgu olduğunun en basit delili hdp, dem gibi şeylere müsade edilmesi.
bunlar mazlumu filan oynamıyorlar bunların beyni yok her hangi bir düşünce oluşturamıyorlar dünyanı en saygılı toplumu olarak görülen japonlar bile bunlardan nefret ediyor ülke çapında protesto başlattı adamlar aşşağı yaratıklar bunlararkadaşlar hakaret etmeyin sakın .
Herkese söylüyorum bunların bu davranışlarına sövmeyin sövdükçe bunlar mazlumu oynuyorlar yapabileceğiniz en doğru düzgün yolları deneyecek suç duyurusunda bulunabilen bulunsun.
Ama sövmeyin bunlar kadar ağlakçı bir kitle tanımıyorum .