- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneme şansım yok allaha emanet alıyorum adam akşam işlemcinin fotoğrafını atıcak. Buraya atarım 1-2 haftayada anakart ve ram alıcam o zaman deneme şansım olcak sizce alıyımmı cok kararsızım?
hocam dediğiniz anakart ney elimde 1600af var ona alıcagımAl geç almayacaksan bana at hazır anakartta indirimde bu kadar niyedüşündü
Sıcak fırsatları takip ethocam dediğiniz anakart ney elimde 1600af var ona alıcagım
Deneme şansım yok allaha emanet alıyorum adam akşam işlemcinin fotoğrafını atıcak. Buraya atarım 1-2 haftayada anakart ve ram alıcam o zaman deneme şansım olcak sizce alıyımmı cok kararsızım? İşlemciler kolay bozulmaz diyolar ama almalımıyımSıcak fırsatları takip et
🔥İndirim - A320m-a pro VATAN KART 1565TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-a320m-a-pro-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Düşük bütçe de ve ofis PC sine gider Not; M2 slotu yoktur alacak arkadaşlar sata ssd kullanmak zorundaforum.donanimarsivi.com
MSI A320M-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI A320M-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu anakarta r5 5600 takılıyor mu hocam?Sıcak fırsatları takip et
🔥İndirim - A320m-a pro VATAN KART 1565TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-a320m-a-pro-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Düşük bütçe de ve ofis PC sine gider Not; M2 slotu yoktur alacak arkadaşlar sata ssd kullanmak zorundaforum.donanimarsivi.com
MSI A320M-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI A320M-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bios güncellemesi ile takarsın 5600X kadar takabilirsin.Bu anakarta r5 5600 takılıyor mu hocam?
Bios güncellemesiyle hepsi takılır ama max 5600 almalısın m2 ssd yok ama haberin olsunBu anakarta r5 5600 takılıyor mu hocam?
Ben ikinci el i5 9400f almıştım elden denemeden, hâlâ kullanıyorum.Bios güncellemesi ile takarsın 5600X kadar takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hala kararsızım almak ile almamak arasında deneyeçek yerimin olmaması kötü ama fiyatı ucuz işlemciler kolay bozulan parçalar değildir ben alayımmı arkadaşlar birisi bir şey yazsın .D