Neler Yeni

Depremden Çıkan Ekran Kartı Neden Çalışmaz?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Kuzenim Hatay'dan Ankara'ya geldi ve gelirken yeni topladığı sistemide getirdi, maalesef ki evleri ağır hasar almıştı kasada ufak tefek kırıklar ve aşırı toz dışında farklı bir fiziksel hasar yok fakat denediğimizde ekran kartından yana bir problemle görüntü alamadık. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Sapphire Pulse RX 5600 XT.

En İyi Cevap
1
Kart neredeyse hiç hasar görmemiş lakin yine de görüntü vermiyor. Keşke elimden bir şey gelsede tamir edebilsem. :(
Görünmez ki zaten o parçalar gözle bile zor seçiliyor kırılması normal evde tamir edileceğini sanmıyorum belki de kabloda veya ekranda sorun vardır kart sağlamdır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anakart da debugled kısmında arıza ışığı yanıyor mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynen, ekran kartında arıza olduğu kesin. Farklı sistemlerde de denedim.
Anladım eğer ekran kartı arızalı olduğu kesin ise ve çocuğun maddi durumu da iyi değilse Abdullah kardeşimden Ekran kartını alabilirsem bendeki GTX 970 i depremzede kardeşime hediye edeyim canı sağolsun onun üzülmesin rabbim onları Korusun

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sarsıntı sırasında yuvasında oynadığı için bozulmuştur, depremde sarsılan ince ve hassas bir giriş yeri var sonuçta.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Arızayı bende çözemedim. o enkazdan kırılmadan çıkması bile mucize daha yeni toplamıştı kardeşimiz oysaki sistemi.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Ekran kartının çipi sarsıntıdan çatlamış, tamir edilemez hale gelmiş tüm Türkiyeye geçmiş olsun tekrardan.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dostum konu hakkında net bilgim yok ama o anki durumda şebekede çok ciddi voltaj ve gerilim dalgalanmaları olma ihtimali yüksek. Sonuçta trafolar da kırılıyor yıkılıyor vs. Doğal olarak şebekeden gelen dengesiz voltaj evde/apartmanda regülatör yoksa kartı yakmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının çipi sarsıntıdan çatlamış, tamir edilemez hale gelmiş tüm Türkiyeye geçmiş olsun tekrardan.
Geçmiş olsun dotum, Allah onunla geçmiş etsin demek lazım.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Dostum konu hakkında net bilgim yok ama o anki durumda şebekede çok ciddi voltaj ve gerilim dalgalanmaları olma ihtimali yüksek. Sonuçta trafolar da kırılıyor yıkılıyor vs. Doğal olarak şebekeden gelen dengesiz voltaj evde/apartmanda regülatör yoksa kartı yakmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun dotum, Allah onunla geçmiş etsin demek lazım.
Büyük ihtimal dediğiniz gibi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom