Dostlar öncelikle selamlar! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Önceki açtığım konudan bilirsiniz dertlerinize yardımcı olmaya çalışıyorum. Çekinmeyin yazın. Şuan okuldayım çok sık bakamayabilirim. Ama elimden geldiğince hepinize yardımcı olacağımı düşünüyorum.
İyi forumlar!
12. Sınıfım ne yapacağım çok kararsızım. Okuyarak güzel bir hayat sürdüreceğimi sanmıyorum. Ticarete atılmak istiyorum herhangi bir ticaret modeli, ama nerden nasıl başlayacağım bi türlü bilemiyorum aklım çok karışık
12. Sınıfım ne yapacağım çok kararsızım. Okuyarak güzel bir hayat sürdüreceğimi sanmıyorum. Ticarete atılmak istiyorum herhangi bir ticaret modeli, ama nerden nasıl başlayacağım bi türlü bilemiyorum aklım çok karışık
para ve ***** yan yana gelirse şenlik başlar.
parparayı yonetmeyi bilmek de onu kazanmayı öğrenmek kadar önemlidir ki burada finans bilgisi çok işe yarar.
Benimde yok gerek duymuyorum şahsen seni bilemem ama. Bu yaşlarda kızların ciddi ilişkiler düşündüğüne inanmıyorum. Oyuncak gibi görüyorlar. Affedersiniz don değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Çok kafaya takmamanız önerimdir.
Genel olarak öyleyiz hocam iyimser olun çok stres yapmayın. Hicbirseyden zevk almıyordum sadece düşünüyordum ayrıca kendimden örnek vereyim. Yaklaşık 1 hafta düşünmekten ve stresten dolayı hasta oldum.