Neler Yeni

Derdin varsa anlat! (2)

Emrhan_

80+ Bronze
Dostlar öncelikle selamlar! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Önceki açtığım konudan bilirsiniz dertlerinize yardımcı olmaya çalışıyorum. Çekinmeyin yazın. Şuan okuldayım çok sık bakamayabilirim. Ama elimden geldiğince hepinize yardımcı olacağımı düşünüyorum.
İyi forumlar!

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
12. Sınıfım ne yapacağım çok kararsızım. Okuyarak güzel bir hayat sürdüreceğimi sanmıyorum. Ticarete atılmak istiyorum herhangi bir ticaret modeli, ama nerden nasıl başlayacağım bi türlü bilemiyorum aklım çok karışık

Emrhan_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12. Sınıfım ne yapacağım çok kararsızım. Okuyarak güzel bir hayat sürdüreceğimi sanmıyorum. Ticarete atılmak istiyorum herhangi bir ticaret modeli, ama nerden nasıl başlayacağım bi türlü bilemiyorum aklım çok karışık
Finans eğitimi almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Çok etkisi olur

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
****** et finansı minansı ayt calıs abi tavsiyesi

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Hd3450 gibi kötü bir ekran kartına sahibim Abdullah abinin verdiği 1660s lerden birini almak istiyorum derdim bu

The Batman

80+ Silver
var mı çözümü

1669808613178.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
emre yokuş
Tükenmişlik sendromunun tam ortasındayım. Yaptığım işten eskisi kadar zevk almıyorum :cautious:

Emrhan_

80+ Bronze
Hd3450 gibi kötü bir ekran kartına sahibim Abdullah abinin verdiği 1660s lerden birini almak istiyorum derdim bu
İnşallah elde edebilirsiniz hocam Allah yardımcınız olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde yok :D gerek duymuyorum şahsen seni bilemem ama. Bu yaşlarda kızların ciddi ilişkiler düşündüğüne inanmıyorum. Oyuncak gibi görüyorlar. Affedersiniz don değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Çok kafaya takmamanız önerimdir.

Tükenmişlik sendromunun tam ortasındayım. Yaptığım işten eskisi kadar zevk almıyorum :cautious:
Genel olarak öyleyiz hocam iyimser olun çok stres yapmayın. Hicbirseyden zevk almıyordum sadece düşünüyordum ayrıca kendimden örnek vereyim. Yaklaşık 1 hafta düşünmekten ve stresten dolayı hasta oldum.

Hocam ben şöyle düşünmeyi mantıklı buluyorum. Gücümüzün şu anda yetmediği şeylere kafa yormak yanlış. Kendi hayatınıza odaklanın.

Son düzenleme:
Top Bottom