Neler Yeni

Deri vs Kumaş Oyuncu Koltuğu

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bütçe
1000
Daha önce hiç oyuncu koltuğu hatta kaliteli denebilecek bir koltuk kullanmadım. Uzun süredir para biriktiriyordum ve nihayet bazı koltukları alabilecek kadar bir bütçem var. Deri koltuklar daha rahat ama terletiyor diyorlar. Kumaş ise terletmiyor ve deri kadar olmasa da rahat diye yorumlar okudum. Sizce hangisi daha iyidir? Şuan kullanan varmı?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Daha önce hiç oyuncu koltuğu hatta kaliteli denebilecek bir koltuk kullanmadım. Uzun süredir para biriktiriyordum ve nihayet bazı koltukları alabilecek kadar bir bütçem var. Deri koltuklar daha rahat ama terletiyor diyorlar. Kumaş ise terletmiyor ve deri kadar olmasa da rahat diye yorumlar okudum. Sizce hangisi daha iyidir? Şuan kullanan varmı?
Şuan xrancer koltuk Kullaniyorum gayet rahat

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kumaş daha iyi olur. Ama deriye göre daha kolay kir tutup daha zor temizleniyor.

Kulak pedlerinde neden kumaş daha iyi gibi düşünebilirsin nedenini.

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumaş daha iyi olur. Ama deriye göre daha kolay kir tutup daha zor temizleniyor.

Kulak pedlerinde neden kumaş daha iyi gibi düşünebilirsin nedenini.
evet kumaş pedli bir kulaklık kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Ama kulaklık ve koltuk aynı mantıkda değil. Deneme imkanımda olmayınca karar vermek zor oluyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Deri uzun saatler oturacaksan çok terletir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kumaş daha az terlettiği için kumaş tercih ederdim.
Mehmet abi kumaş koltuk almıştı konu aşağıda.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Aklımda biraz daha para biriktirip hawk serisi almak var?. Önerir misiniz?

Top Bottom