Neler Yeni

Deri vs Kumaş Oyuncu Koltuğu

Maeve Wiley

80+ Bronze
Hayır, kullanmıyorum.
Fakat gördüğüm çoğu yayıncı kullanıyor.
Hepsi gayet memnun olduğunu söylüyor.
Eğer Hawk almak istemezsen, yukarıda attığım konudaki koltuğu da alabilirsin.
@Mehmet Yılmaz kullanıyor.
hawk fazlasıyla hoşuma gitti. İsim yazdırma olayı çok güzel. İncelemelerini izledim. Herkes memnun.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bütçenizin üstünde yine de kendi kullandığım xDrive BORA'yı önerebilirim. Terletiyor ancak baya bi' rahat.

Ancak bu bütçeye asıl önerim "oyuncu koltuğu" adı altında satılan ürünlere bakmamanızdır. Böyle geniş ve rahat koltuklara bakmanız hem fiyat hem rahatlık/konfor açısından daha iyi olacaktır.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bütçenizin üstünde yine de kendi kullandığım xDrive BORA'yı önerebilirim. Terletiyor ancak baya bi' rahat.

Ancak bu bütçeye asıl önerim "oyuncu koltuğu" adı altında satılan ürünlere bakmamanızdır. Böyle geniş ve rahat koltuklara bakmanız hem fiyat hem rahatlık/konfor açısından daha iyi olacaktır.
1700tl biraz yüksek. Tercihim 350tl daha biriktirip hawk fabv1 almak.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Xrancer almayın plastik koltuk daha rahat

Maeve Wiley

80+ Bronze

Maeve Wiley

80+ Bronze
Koltuk almam lazım acilen yoksa omurgam eğrilecek bu koltukla. Bir türlü karar veremedim hangisini alacağıma kumaş olacağı kesin ama model de kararsızım.
Hawk Fab alabilirsin. Arkadaşım kullanıyordu ben de test etmek için gitmiştim. Rahat bir koltuk olduğunu söyleyebilirim.

GamanLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Güneş
Hawk Fab alabilirsin. Arkadaşım kullanıyordu ben de test etmek için gitmiştim. Rahat bir koltuk olduğunu söyleyebilirim.
Hawk'ı öneren gerçekten çok kişi var. Ama bir türlü Hawk'a doğru adım atamadım. İnternette felan sponsorlu videoları çok fazla olduğu için birisi iyi deyince Hawk'a sahteymiş gibi geliyor.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Hawk'ı öneren gerçekten çok kişi var. Ama bir türlü Hawk'a doğru adım atamadım. İnternette felan sponsorlu videoları çok fazla olduğu için birisi iyi deyince Hawk'a sahteymiş gibi geliyor.
kendi imkanlarınla deneyebileceğin bir arkadaşın ya da bir satış mağazası bulursan övgülerin boşa olmadığını anlarsın.

Top Bottom