Deri vs Kumaş Oyuncu Koltuğu

Hayır, kullanmıyorum.
Fakat gördüğüm çoğu yayıncı kullanıyor.
Hepsi gayet memnun olduğunu söylüyor.
Eğer Hawk almak istemezsen, yukarıda attığım konudaki koltuğu da alabilirsin.
@Mehmet Yılmaz kullanıyor.
hawk fazlasıyla hoşuma gitti. İsim yazdırma olayı çok güzel. İncelemelerini izledim. Herkes memnun.

Bütçenizin üstünde yine de kendi kullandığım xDrive BORA'yı önerebilirim. Terletiyor ancak baya bi' rahat.

Ancak bu bütçeye asıl önerim "oyuncu koltuğu" adı altında satılan ürünlere bakmamanızdır. Böyle geniş ve rahat koltuklara bakmanız hem fiyat hem rahatlık/konfor açısından daha iyi olacaktır.

Bütçenizin üstünde yine de kendi kullandığım xDrive BORA'yı önerebilirim. Terletiyor ancak baya bi' rahat.

Ancak bu bütçeye asıl önerim "oyuncu koltuğu" adı altında satılan ürünlere bakmamanızdır. Böyle geniş ve rahat koltuklara bakmanız hem fiyat hem rahatlık/konfor açısından daha iyi olacaktır.
1700tl biraz yüksek. Tercihim 350tl daha biriktirip hawk fabv1 almak.

Xrancer almayın plastik koltuk daha rahat

Koltuk almam lazım acilen yoksa omurgam eğrilecek bu koltukla. Bir türlü karar veremedim hangisini alacağıma kumaş olacağı kesin ama model de kararsızım.
Hawk Fab alabilirsin. Arkadaşım kullanıyordu ben de test etmek için gitmiştim. Rahat bir koltuk olduğunu söyleyebilirim.

Hawk Fab alabilirsin. Arkadaşım kullanıyordu ben de test etmek için gitmiştim. Rahat bir koltuk olduğunu söyleyebilirim.
Hawk'ı öneren gerçekten çok kişi var. Ama bir türlü Hawk'a doğru adım atamadım. İnternette felan sponsorlu videoları çok fazla olduğu için birisi iyi deyince Hawk'a sahteymiş gibi geliyor.

Hawk'ı öneren gerçekten çok kişi var. Ama bir türlü Hawk'a doğru adım atamadım. İnternette felan sponsorlu videoları çok fazla olduğu için birisi iyi deyince Hawk'a sahteymiş gibi geliyor.
kendi imkanlarınla deneyebileceğin bir arkadaşın ya da bir satış mağazası bulursan övgülerin boşa olmadığını anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,339
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri