Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Seçimi | xDrive 15'Li / xDrive Anka

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Berk
Mağazasına gitmiştim anka'nın pembe modeline kısa süreliğine oturmuştum.
Eğer mağazadan alırsam iade almıyorlarmış , ben de direkt amazon satıcısı almayı düşünüyorum.
Ben aldıktan sonra indirime girer mi diye endişeleniyorum. Sence 14 şubat'a kadar beklenmeli mi ?
Koltuğun montajını yapmak kolay mı ? Montajını yaptıktan sonra kolayca çıkar mı acaba ?
İade vb. bir durumda sorun yaşamak istemiyorum , amazon kapıdan alıyormuş iade. Bu yüzden oradan almak istiyorum
amazon aracılığıyla alacağınız için daha rahat olun, sorun yaşatmaz amazon. kurulum abartılacak bir şey değil iki alyan sıkıyorsunuz zaten bitmiş oluyor. kısa süre içerisinde fiyat değişikliği olursa amazon aradaki farkı geri iade ediyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. süre problemin yoksa bekleyebilirsin 14 şubatta belki indirim yapabilirler veya farklı kampanyalar görebiliriz. belki sevgililer günü için 2. koltuk %50 gibi ? kim bilir ama bu durumda da pek espirisi olmayabilir. farazi konuştum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
amazon aracılığıyla alacağınız için daha rahat olun, sorun yaşatmaz amazon. kurulum abartılacak bir şey değil iki alyan sıkıyorsunuz zaten bitmiş oluyor. kısa süre içerisinde fiyat değişikliği olursa amazon aradaki farkı geri iade ediyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. süre problemin yoksa bekleyebilirsin 14 şubatta belki indirim yapabilirler veya farklı kampanyalar görebiliriz. belki sevgililer günü için 2. koltuk %50 gibi ? kim bilir ama bu durumda da pek espirisi olmayabilir. farazi konuştum
Benim endişem şubattan sonra fiyatların artması :( Bahsettiğiniz kısa süre ne kadar acaba ? 14 gün gibi bir süreyse o zaman ay sonu alabilirim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Berk
Benim endişem şubattan sonra fiyatların artması :( Bahsettiğiniz kısa süre ne kadar acaba ? 14 gün gibi bir süreyse o zaman ay sonu alabilirim.
çok acelen yoksa bence bekle umarım indirim yakalarsın ve fiyatları sene başı zaten yeni yükselttiler. (gerçi hangi fiyat yerinde kalıyor ki..)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom