Tremila_ 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 2,524 Reaksiyon skoru 1,470 Salı, 22:11 #27 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Ne alaka? Devamı için tıklayın... Suç oranı, mülteci akını ve daha nicesiii Gerçi bu sene suç oranında başı G.o.p çekiyor diye biliyorum ama yinede o ilçeleri tercih etmezdim.
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Ne alaka? Devamı için tıklayın... Suç oranı, mülteci akını ve daha nicesiii Gerçi bu sene suç oranında başı G.o.p çekiyor diye biliyorum ama yinede o ilçeleri tercih etmezdim.
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 80+ Platinum Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 10,764 Reaksiyon skoru 6,478 Dün, 00:19 #28 Tremila_ yazmış: Suç oranı, mülteci akını ve daha nicesiii Gerçi bu sene suç oranında başı G.o.p çekiyor diye biliyorum ama yinede o ilçeleri tercih etmezdim. Devamı için tıklayın... Hiçte dediğin gibi değil suç her yerde var sen suça karışmadığın sürece problem yok adamlık akşam eve gitmektir polemiğe vs girersen maalesef ülkenin genelinde sinir halı olduğu için bosvericeksin.
Tremila_ yazmış: Suç oranı, mülteci akını ve daha nicesiii Gerçi bu sene suç oranında başı G.o.p çekiyor diye biliyorum ama yinede o ilçeleri tercih etmezdim. Devamı için tıklayın... Hiçte dediğin gibi değil suç her yerde var sen suça karışmadığın sürece problem yok adamlık akşam eve gitmektir polemiğe vs girersen maalesef ülkenin genelinde sinir halı olduğu için bosvericeksin.