Neler Yeni

Ders çalışmak için ipad almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
efe arda girgin
seneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım

seneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
bütçe? iPad iyi ama değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
efe arda girgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15-16k civarı ancak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ipad olmasını istememin sebepi herşeyim apple kulaklığım saatim telefonum android alırsam uyum bozulacak
haklısınız ekosistem olmuş durum da ama Android daha iyi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
efe arda girgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haklısınız ekosistem olmuş durum da ama Android daha iyi bence
özellik olarak eminim ipadi 3e katlar ama oyun vs oynamayacağım sadece dizi film ve ders çalışacağım yani benim için önemli olan 2 faktör var kalemininde düzgün olması ve ekranı sizce bu yönlerdende ipadden iyi mi? bu

forzabagimlisi

80+ Bronze
özellik olarak eminim ipadi 3e katlar ama oyun vs oynamayacağım sadece dizi film ve ders çalışacağım yani benim için önemli olan 2 faktör var kalemininde düzgün olması ve ekranı sizce bu yönlerdende ipadden iyi mi? bu
işlemcide ipad onu 10a katlıyor ekran olarak lenovoyla aynılardır apple ın renkleri daha iyidir

Oyun değilse iPad
Ama tek avantajı işlemci ve performans

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,286
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
İpaddeki goodnotea vesaire harika bence, ben ipad 9. nesil ve pencil 1 kullanıyorum ders calisirken.
10 numada valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
efe arda girgin
sanırım ipad alacağım teşekkürler herkese kalemi hakkında bilgisi olan varsa kalemlerde 1.-2. nesi farkı nasıl oluyor anlatabilirmi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde (hafta içi 22:00 - 07:30 arası) 14.399 TL'e düşüyor. iPad'de kalem yok bu tablette kalem var en büyük avantajı bu. Ders çalışırken kalem çok önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
efe arda girgin

Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde (hafta içi 22:00 - 07:30 arası) 14.399 TL'e düşüyor. iPad'de kalem yok bu tablette kalem var en büyük avantajı bu. Ders çalışırken kalem çok önemli.
android almam hocam ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,291
Üyeler
170,705
Son üye
Shang
Top Bottom