Excator23cm
80+ Gold
Emek olmadan yemek olmaz.
gülme komşuna gelir başına = küçükken arkadaşımla dişlrk diye dalga geçiyordum dişlek oldum.Arkadaşlar size başımdan geçen basit bir olayı anlatacağım:
Coğrafya ve Fizik sınavım vardı ve ben dün akşam saat 5 den 11 e kadar fizik çalışmıştım, ve kafamda şöyle planlar kurmuştum. '' 12 de yatıp, 4 de tekrar kalkıp 6.30'a kadar coğrafya çalışmalıyım. '' tam bu sırada ise aklıma alarm kurmak geldi fakat telefon uzakta olduğu için keyfimi bozmak istemedim, sonra kurarım dedim. Ve tahmin edeceğiniz üzere alarm kurmayı unutup saat 6'ya kadar mışıl mışıl uyudum ve yine tahmin edeceğiniz üzere sınavım rezalet geçti.
Yani kısaca Bugünün işinin yarına ertelenmemesi gerektiğini anladım.
Yani bu sadece başıma gelen kısa ve kötü bir olaydı. Sizide böyle etkileyip Deyimlerin veya Atasözlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte ufak anılarınız var mı ?
benle fakir diye dalga geçsene bir şey deniycemgülme komşuna gelir başına = küçükken arkadaşımla dişlrk diye dalga geçiyordum dişlek oldum.
kardeşimin bir şeyiyle dalga geçiyordum aynısı geçenlerde bende çıktı.
arladaşım kepçe olan bir arkadaşımla dalga geçiyordu , kepçe oldu . Kepçe olanın kulakları düzeldi.
yok öyle nfdjkfhndsfhkljsdjnlsıjdfnbenle fakir diye dalga geçsene bir şey deniycem
ahahahaah zengin ahahahabenle fakir diye dalga geçsene bir şey deniycem
lanahahahaah zengin ahahaha
şakalan şaka gül diye
Acıma yetime döner koyar götüne kim buldu ise bu sözü ona eyw güzel bulmuş.Arkadaşlar size başımdan geçen basit bir olayı anlatacağım:
Coğrafya ve Fizik sınavım vardı ve ben dün akşam saat 5 den 11 e kadar fizik çalışmıştım, ve kafamda şöyle planlar kurmuştum. '' 12 de yatıp, 4 de tekrar kalkıp 6.30'a kadar coğrafya çalışmalıyım. '' tam bu sırada ise aklıma alarm kurmak geldi fakat telefon uzakta olduğu için keyfimi bozmak istemedim, sonra kurarım dedim. Ve tahmin edeceğiniz üzere alarm kurmayı unutup saat 6'ya kadar mışıl mışıl uyudum ve yine tahmin edeceğiniz üzere sınavım rezalet geçti.
Yani kısaca Bugünün işinin yarına ertelenmemesi gerektiğini anladım.
Yani bu sadece başıma gelen kısa ve kötü bir olaydı. Sizide böyle etkileyip Deyimlerin veya Atasözlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte ufak anılarınız var mı ?