Öneri Ders için F/P tablet önerisi

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Pek bi isteğim yok açıkcası, 2-4 sene götürücek bi tablet lazım olabildiğince fiyat performans ve beni bu süreçte üzmeyecek kitapların pdflerini falan rahatça kaldıracak bi tablet arıyorum. İçinden kalem çıkarsa fazlasıyla güzel olur.
YKS için istiyorum bu arada
Max 7k

Son düzenleme:
biraz daha biriktirip samsungun s serisinden alsan 4 senede daha mutlu eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s10 fe alırdım ben olsam

biraz daha biriktirip samsungun s serisinden alsan 4 senede daha mutlu eder
Mutlu etmesi çok lazım bişey değil sadece ders için kullanacağımdan ötürü. Bilgisayara ek olarak alıcam onun da nedeni pdf denemeleri kitapları falan daha ucuza çözebilmek ders videoları izlemek çok lüks aramıyorum yani

Samsung olmak zorunda da değil çoğu markaya açığım

Pek bi isteğim yok açıkcası, 2-4 sene götürücek bi tablet lazım olabildiğince fiyat performans ve beni bu süreçte üzmeyecek kitapların pdflerini falan rahatça kaldıracak bi tablet arıyorum. İçinden kalem çıkarsa fazlasıyla güzel olur.
Max 7k
Tab S6 Lite 2024 versiyonunu alabilirsin S serisi, içinde kalemi var ve fiyatı uygun.

Tab S6 Lite 2024 versiyonunu alabilirsin S serisi, içinde kalemi var ve fiyatı uygun.
Şuan ikinci ellere bakıyorum da bu tabletlere yaklaşımınız nedir hocam?
1754834149862.webp
1754834043113.webp

İkinci el bakacaksan iPad bak derim ben. Mesela 8. Ya da 9. Nesil düz iPad olabilir iPad Air 3. Nesil olabilir.
Apple'a karşı çok önyargılıyım hiç apple bi ürün tatmadım bundan dolayı ekosistemine hiç mi hiç alışık değilim.

Ben de Alicam honor pad 9 falan bakıyorum bu ara kesin karar veremedim
Max 7k

s9 al arkana yaslan

Mutlu etmesi çok lazım bişey değil sadece ders için kullanacağımdan ötürü. Bilgisayara ek olarak alıcam onun da nedeni pdf denemeleri kitapları falan daha ucuza çözebilmek ders videoları izlemek çok lüks aramıyorum yani

Samsung olmak zorunda da değil çoğu markaya açığım
mutluluk değil verim ve rahatlık önemli bence samsung s serisinde alırsan çok rahat bölünmüş pencere kullanırsın hem kalemli geliyo

Geri