Anladım n11 ben alırken %10 indirim veriyordu bide naysdan %10 indirim alıp almıştım1500 diyor hocam ya beni bi' tık aşar.
Hocam kullandığınız modelin linki varsa atabilir misinizDostum pandemiden beri starcom kullanıyorum. İlköğretim matematik öğretmeniyim. Her gün okulda ders anlatırken aralıksız kullandım. İkinci el açılmamış falan denk getirirsen mutlaka bi şans verebilirsin. Fakat ben basınçla hassas işler yapacağım çizim gibi dersen, o zaman biraz paraya kıyman gerekecek.
Yok hocam çizim falan değil. Sadece ders için alacağım. Zaten o yüzden bütçeyi düşük tutuyorum.Dostum pandemiden beri starcom kullanıyorum. İlköğretim matematik öğretmeniyim. Her gün okulda ders anlatırken aralıksız kullandım. İkinci el açılmamış falan denk getirirsen mutlaka bi şans verebilirsin. Fakat ben basınçla hassas işler yapacağım çizim gibi dersen, o zaman biraz paraya kıyman gerekecek.
Teşekkürler hocam hemen bakıyorumhuion 420 diye bir model buldum trendyolda yorumları gayet iyiydi 600 lira civarında fiyatı var bi şans ver derim
400 tl olan benim tablet ile aynı.Hocam kullandığınız modelin linki varsa atabilir milinktekilerin hepsi aynı. 400 tl ile bu işi çözebilirisin.
gc422 model olan mı? Kutusu açılmamışa 400 diyor alayım mı? Memnun musunuz? Pdf çözeceğim sadece. Bir de belki not falan tutarım. Profesyonel amaçla kullanmayacağımDostum pandemiden beri starcom kullanıyorum. İlköğretim matematik öğretmeniyim. Her gün okulda ders anlatırken aralıksız kullandım. İkinci el açılmamış falan denk getirirsen mutlaka bi şans verebilirsin. Fakat ben basınçla hassas işler yapacağım çizim gibi dersen, o zaman biraz paraya kıyman gerekecek.