Neler Yeni

Ders nasıl çalışacagım 0 dan

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Myhammed
Arkadaşlar merhaba lise 10 da sınıfta kaldım 11 e geçemedim bu senede bazı sıkıntılardan dolayı okula gidemedim tekrardan kalacagım Ve açıga yazılacagım açıktan liseyi bitirip Deniz harp universitesine girmem gerekiyor fakat dersler ile uzaktan yakından bağım yok ne yapmam gerekiyor nasıl bir çalışma planı yapmam gerek 0 dan başlayacagım için ne ile başlamam gerekiyor derslere lütfen yardım edin

Receb İvedik

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba lise 10 da sınıfta kaldım 11 e geçemedim bu senede bazı sıkıntılardan dolayı okula gidemedim tekrardan kalacagım Ve açıga yazılacagım açıktan liseyi bitirip Deniz harp universitesine girmem gerekiyor fakat dersler ile uzaktan yakından bağım yok ne yapmam gerekiyor nasıl bir çalışma planı yapmam gerek 0 dan başlayacagım için ne ile başlamam gerekiyor derslere lütfen yardım edin
bütçeniz varsa dershane

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bütçeniz varsa dershane
Yoksa da mesela matematik için Mert Hoca gibi ve diğer dersler için de benzer hocaları takip etmeniz lazım.
Onların 50-70 günde tyt-ayt artık ne lazımsa bitirmeniz için kitapları ve soru bankaları oluyor.

alperennN

80+ Silver
Kanka ister dershaneye git ister sayılabilecek x hocaları kapına getir anlatsınlar sende iş yoksa caliscam etcem demeyle olmuyor o işler sınıfında bu zamana kadar başarılı olan kişileri az çok sorusturursan ortaokuldan beri çalışma düzeni oturtan insanlar ben de çalışmıyorum ben de kalcam büyük ihtimalle

egebaranakk0

80+ Silver
Kanka sinifta kalmak kadar kötü bişey olucağini sanmiyorum keşke direkt 10. Sinifta açığa aldırsaydın ama eğer hırs yapıp çalışıcam dersen şuanda full tyt konularini bitirip acilen ayt ye başlaman gerekiyor zaten harp okulu için bidaha kalirsan gidemiyosun

alperennN

80+ Silver
Kanka sinifta kalmak kadar kötü bişey olucağini sanmiyorum keşke direkt 10. Sinifta açığa aldırsaydın ama eğer hırs yapıp çalışıcam dersen şuanda full tyt konularini bitirip acilen ayt ye başlaman gerekiyor zaten harp okulu için bidaha kalirsan gidemiyosun
hayvan gibi ders çalışması lazım onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Myhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Liseyi ne şekilde bitirirsek bitirelim harp okuluna girebiliyoruz üni sınavında başarılı olabilirsek araştırmalarımda bu bilgiye eriştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Myhammed
yaş sınırı var sınıfta kalman sorun değil de mezun olduğunda 20 yaşını geçmemen lazım.
Yanlışınız var en az 20 en fazla 25 yaş sınırı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaş sınırı var sınıfta kalman sorun değil de mezun olduğunda 20 yaşını geçmemen lazım.
20 Dahi olsa başaramazmıyım Şuanda 16 yım 2 yıl içinde yani 18 yaşımda 12 yi bitirip sınavlara felan girsem olmuyormu

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
açığa geçince işin daha zor oluyor ama imkansız değil masaya oturduğunda amacını bilmen yeterli

Top Bottom