Neler Yeni

Dershaneden sözleşmesinden cayma

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
11. Sınıfım birkac ay once 12. Sinif icin gittiğim dershaneye on kayit yaptirdim fakat suan 12 de baska bir yer dusunuyorum taksitli olarak odeyecegiz. odemeye daha baslamadik 12. Sinif icin cayma hakkim varmi? Yaptığımız Sozlesmede ağır hastalik veya sehir degistirme haric paranin hepsinin odenmesinin zorunlu oldugu yaziyor internette biraz baktim yüzde 10 unu odeyip cikabilirsiniz diyenleri gordum bilen birisi aydinlatabilirmi

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Sözleşme imzaladıysanız muhtemelen çıkamazsınız gibi görünüyor ama dershane yetkililerini ikna edebilirseniz mümkün olabilir.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
11. Sınıfım birkac ay once 12. Sinif icin gittiğim dershaneye on kayit yaptirdim fakat suan 12 de baska bir yer dusunuyorum taksitli olarak odeyecegiz. odemeye daha baslamadik 12. Sinif icin cayma hakkim varmi? Yaptığımız Sozlesmede ağır hastalik veya sehir degistirme haric paranin hepsinin odenmesinin zorunlu oldugu yaziyor internette biraz baktim yüzde 10 unu odeyip cikabilirsiniz diyenleri gordum bilen birisi aydinlatabilirmi
Benim birkaç arkadaşım çıkmıştı ödediği paraları geri vermediler yani para beklentiniz olmasın çıktıktan sonra ha taksit ile ödüyosanız o sorun olmayabilir

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Yönetim ile konuşun derim.

Yğksek ihtimalle birkaç taksit alırlar bilgin olsun.

Top Bottom