Neler Yeni

Dershanenin Zorunlu Tatilin Parasını İstemesi

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Ankara'da bir dershane (ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum) bizden zorunlu tatil boyunca ki parayı istiyorlar. Hatta verdiğimiz ayı bile vermediniz dediler. Makbuz verince sustular. Aylık 300 TL' idi bizden yaklaşık 1000 TL istendi. Hatta ilk ay 100 TL fazla vermiştik. (Son gittiğimiz ayın parasını da vermiştik). Zorunlu tatilde olduğumuz halde. Ne yapmalıyız?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ankara'da bir dershane (ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum) bizden zorunlu tatil boyunca ki parayı istiyorlar. Hatta verdiğimiz ayı bile vermediniz dediler. Makbuz verince sustular. Aylık 300 TL' idi bizden yaklaşık 1000 TL istendi. Hatta ilk ay 100 TL fazla vermiştik. (Son gittiğimiz ayın parasını da vermiştik). Zorunlu tatilde olduğumuz halde. Ne yapmalıyız?
Vermemelisiniz. Vermek zorunda değilsiniz.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Parayı vermemelisiniz, yüzsüzlük bu. Bi de eğitimciler ismini vermenden daha doğru bir şey olamaz.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evet maalesef. Ama şöyle bir şey var dershanedeki çoğu veli vermek istemiyormuş bizim gibi.
Dostum sözleşmenin bir geçerliliği olmaz merak etme. Olmayan eğitimin parasını talep edemezler.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer devam ederlerse dilekçe bile yazacağız. Bu gidişle böyle olacak.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Evet maalesef. Ama şöyle bir şey var dershanedeki çoğu veli vermek istemiyormuş bizim gibi.
Eğer bu olayları kanıtlayabilirseniz çok fena para koparırsınız onlardan diyim :D

Top Bottom