Neler Yeni

Dershaneye gitmelimiyim? Gitmeliysem hangisini önerirsiniz?

Mustifa

80+ Bronze
Meslek lisesine gidiyorum. Derslerim okuldaki çoğu öğrenciden iyi diye tahmin ediyorum. Okulun bana yetersiz geldiğini düşünüyorum. Okulum meslek lisesi olduğundan üniversite odaklı değil. Benimde amacım üniversiteye gitmek. YouTube'dan halledilebilir mi? Yoksa dershaneye gitmeli miyim? Gitmeliysem hangi dershaneyi önerirsiniz?

Eymen4888

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
eğer gitmek istersen şehirinde varsa AÇI dershanesine gidebilirsin.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Meslek lisesine gidiyorum. Derslerim okuldaki çoğu öğrenciden iyi diye tahmin ediyorum. Okulun bana yetersiz geldiğini düşünüyorum. Okulum meslek lisesi olduğundan üniversite odaklı değil. YouTube'dan halledilebilir mi? Yoksa dershaneye gitmeli miyim? Gitmeliysem hangi dershaneyi önerirsiniz?
Ben sınıf ortamından anlamıyorum o yüzden yt den çalışıyorum netlerim başlangıçta 40 45 civarıydı son denemede 73.5 net yaptım. Eğer iraden varsa youtube çok iyi ve yeterli. Ama mutlaka bir deneme yerine yazıl evde kendi yaptığın denemeyle sınıf ortamındakiler ve tr geneli denemeler bir olmuyor.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Meslek lisesine gidiyorum. Derslerim okuldaki çoğu öğrenciden iyi diye tahmin ediyorum. Okulun bana yetersiz geldiğini düşünüyorum. Okulum meslek lisesi olduğundan üniversite odaklı değil. Benimde amacım üniversiteye gitmek. YouTube'dan halledilebilir mi? Yoksa dershaneye gitmeli miyim? Gitmeliysem hangi dershaneyi önerirsiniz?
Bende aynı durumdayım reis meslek lisesinde okula göre baya iyiyim ilk 3te varımdır. Bu yaz tyt konularını halletmeye çalışıyorum dershaneye yazıldım bende iki sene önce açı dershanesiymiş oda anlaşmasını bitirmiş şimdi kendi ismiyle devam ediyor butik bir dershane az öğrencili olduğunu ve genele görevde uygum bir fiyatı vardı yazıldım ağustosun 15inde başlayacak bakalım hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı durumdayım reis meslek lisesinde okula göre baya iyiyim ilk 3te varımdır. Bu yaz tyt konularını halletmeye çalışıyorum dershaneye yazıldım bende iki sene önce açı dershanesiymiş oda anlaşmasını bitirmiş şimdi kendi ismiyle devam ediyor butik bir dershane az öğrencili olduğunu ve genele görevde uygum bir fiyatı vardı yazıldım ağustosun 15inde başlayacak bakalım hayırlısı.
Siz hangi şehirdesiniz hocam Anadolu meslek mi staja gidecekmisiniz.

Ben sınıf ortamından anlamıyorum o yüzden yt den çalışıyorum netlerim başlangıçta 40 45 civarıydı son denemede 73.5 net yaptım. Eğer iraden varsa youtube çok iyi ve yeterli. Ama mutlaka bir deneme yerine yazıl evde kendi yaptığın denemeyle sınıf ortamındakiler ve tr geneli denemeler bir olmuyor.
Kesinlikle katılıyorum dershanelerin en büyük avantajı denemelerdir.

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Siz hangi şehirdesiniz hocam Anadolu meslek mi staja gidecekmisiniz.

Kesinlikle katılıyorum dershanelerin en büyük avantajı denemelerdir.
Ben de meslek de okuyorum, şuan yaz stajı yapmaktayım. Dershaneden verim alıyorsan gitmen iyi olur tabi. Direk dershane boş iş demek de saçma, kimisi çok verim alıyor.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Benim görüşüm dershaneye gideceğine evde çalış eksik olduğun yerleri gör Özel ders al dershane parasını daha verimli kullanmış olursun

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Ben de meslek de okuyorum, şuan yaz stajı yapmaktayım. Dershaneden verim alıyorsan gitmen iyi olur tabi. Direk dershane boş iş demek de saçma, kimisi çok verim alıyor.
Peki sizinki Anadolu teknik (atp) midir Anadolu meslek (amp) mi

Berkarda

80+ Silver
çok pahalı dershaneler önermem burada aylık 4-5k

sizin oralar ne kadar bilemem

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
asgari zamlanınca sizin de zamlanır
Hayırlısı hocam girdik bir yola. Bi fikriniz var mıdır? Bizim lisede Anadolu meslekten Anadolu tekniğe geçiş dönemi başlamış Anadolu tekniğe geçmem iyi olur mu?

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
Meslek lisesinde isen ve ders çalışıyorsan okul birincisi olman kolay olacaktır okul birincisi olmaya çalış ben bu sene okul birinciliği ile mezun oldum sınavım pek iyi geçmedi 60k yaptım ama birincilik ile 15k lık bölümlere gidebiliyorum çok avantajı var. Yaşadığım şehirde ki meslek lisesinde tanıdıklarım var orda ki birinci 75 ortalamayla birinci olmuş sen düşün ben 94 ile birinci oldum. Hatta asıl birincinin 83 ortalaması varmış ama üniversite okumak istemediği için birinciliğini ikinciye devretmiş ben buna çok şaşırmıştım. Demem o ki biraz ders çalışsan orda rahatlıkla birinci olabilirsin diye düşünüyorum (eğer fazla inek öğrenci yoksa).

Berkarda

80+ Silver
Hayırlısı hocam girdik bir yola. Bi fikriniz var mıdır? Bizim lisede Anadolu meslekten Anadolu tekniğe geçiş dönemi başlamış Anadolu tekniğe geçmem iyi olur mu?
Teknik lise duydum ama tam olarak ne olduğunu maalesef bilmiyorum.

Top Bottom