Yok aga hazmederek çözdüm gine olmuyor.Bende de oldu o. Hala da var. Soru tarzlarını öğreniyorum ama yok aga. Kafa hemen siliyor.
Hocam sorun mesela çözüyorum ama mesela benzer ama bakıyorum yok yapamıyorum.Konular çok ağır, rakiplerinden farklı olman için daha fazla örnek çözmekten başka çözüm yok gibi.
Şükür. Meğer sıkıntılı ben değilmişim. Başkaları da öyleymiş. Aynısı.Hocam sorun mesela çözüyorum ama mesela benzer ama bakıyorum yok yapamıyorum.
Bende aynı durumdayım, kimse bizi anlamıyor ama çalışarak başarabiliriz moral bozmak yokYok aga hazmederek çözdüm gine olmuyor.
Denemede 30 soruda 11 doğru yapabildim kalanını ful boş bıraktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sorun mesela çözüyorum ama mesela benzer ama bakıyorum yok yapamıyorum.
Acaba biraz zamana mı bırakmalıyım?
Sorun burada.Bende aynı durumdayım, kimse bizi anlamıyor ama çalışarak başarabiliriz moral bozmak yok
Acaba anlamadığın için mi mesela biraz paragraf sorusu falan cozsen anlaman gelişirÖğretmenime sorduğumda zamanla oturacağını zamana bırakmam gerektiğini söyledi artık.
Hayır.Acaba anlamadığın için mi mesela biraz paragraf sorusu falan cozsen anlaman gelişir
Trigonometriyi anlamak zor gerçekten. Araya geometri girdiğinde hep sıkıntı oluyor. Cebir olsa her türlü yapılıyor ama geometri zor. Bugün bile denemede 24 mat yaptım ama geometri 2 net yani sınava yazık oluyor. Zamana yayacağım ben çünkü zamanla oturacağını düşünüyorum. Sen de öyle yapabilirsin.Öğretmenime sorduğumda zamanla oturacağını zamana bırakmam gerektiğini söyledi artık.
Aynısını hocam da dedi.Trigonometriyi anlamak zor gerçekten. Araya geometri girdiğinde hep sıkıntı oluyor. Cebir olsa her türlü yapılıyor ama geometri zor. Bugün bile denemede 24 mat yaptım ama geometri 2 net yani sınava yazık oluyor. Zamana yayacağım ben çünkü zamanla oturacağını düşünüyorum. Sen de öyle yapabilirsin.