Mileven
80+ Silver
ezhel şehinşah khontkar benzerini asla dinlemem ceza sagopa ceg müslüm baba azer bülbül dinlerımdedi ve ezhelden bir yudum aldı.
ezhel şehinşah khontkar benzerini asla dinlemem ceza sagopa ceg müslüm baba azer bülbül dinlerımdedi ve ezhelden bir yudum aldı.
azer bülbül kadar overrated bir şey görmedim ben.ezhel şehinşah khontkar benzerini asla dinlemem ceza sagopa ceg müslüm baba azer bülbül dinlerım
Kalite kelimesine hakaret diyorsun, kötü demekle pek farkı yok sanki.bide ben burda metala çok kotu dınlemeyın demiyorum bana göre kulak ağrısı gereksiz yere AAAAAAAAAAAA diye bağıran insanalar
metal dinliyorsun beklemem senden zatenazer bülbül kadar overrated bir şey görmedim ben.
Zevkler ve renkler tartışılmaz benim için müslüm baba,zeki müren orhan ferdi hep öndedir 1 adımazer bülbül kadar overrated bir şey görmedim ben.
kanka sen hiç isim değiştirdinmi?metal dinliyorsun beklemem senden zaten
bu konuyla alakası ney ?kanka sen hiç isim değiştirdinmi?
Sen metali öyle biliyorsan yazık sana.bide ben burda metala çok kotu dınlemeyın demiyorum bana göre kulak ağrısı gereksiz yere AAAAAAAAAAAA diye bağıran insanalar
4-5 tane metal dınledım ve sonuç buSen metali öyle biliyorsan yazık sana.
benim türk olarak sevdiklerim;Zevkler ve renkler tartışılmaz benim için müslüm baba,zeki müren orhan ferdi hep öndedir 1 adım
6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım. O zamandan beri bir türlü yüzüm gülmüyor. Hala içimde bir burukluk var. Sürekli arabesk dinliyorum. Yatıp düşünüyorum. Ama çok farklı hissediyorum. Üzüntü, kırgınlık, öfke... Ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Bana bunu layık görmesine rağmen ben ona hala ilk günkü gibi aşığım ve bir türlü unutamıyorum. Ben de akışına bıraktım. Moraliniz bozukken dinlediğiniz, iç geçirdiğiniz şarkılar varsa bu konu altında paylaşın. Biraz müzik dinleyip, dinlenmeye ihtiyacım var. Tek dostlarım sizlersiniz.