Desk in PC modifiyesi yapmak istiyorum

DiamAnte

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba illaki göreniniz vardır, ben masa içine kurulacak şekilde bir modifikasyon yapmayı düşünüyorum şu an kullandığım sistemle ama kafamda bazı sorular var.
1. Anakart girişlerini işaretlemek için +10 yıl öncesine ait bir kasa var onun vida girişleri ile şuan ki anakartlar uyumlu mudur?
2. Anakart yatay duracağı için ekran kartına herhangi bir zarar verme olasılığı var mıdır?( Genelde videolarında ekran kartını modifiye edip dış korumalarını söküp farklı korumalar takarak masaya yatay vaziyette yerleştirdiklerini gördüm.)
3. Bu kasa için sizce kaç tane fan kullansam yeterli olur?( Sistemim aşırı üst düzey bir sistem değil.)
4. Power butonu, usb girişleri vb. uzatma kablolarını nereden temin edebilirim? (Power buton başlığı, power supply güç düğmesi ile birlikte bir kaç tane de usb girişini elimin altında tutmak istiyorum.)
5. Ekstra olarak hesaba katmadığım bir şey var mı emin olmamakla birlikte yapmaya başlayınca sizlerle de paylaşacağım gördüğünüz eksik olan bir şey olursa yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Müsait olduğun bir zaman konu ile alakalı fikrin, görüşün veya yardım edebileceğin bir nokta dönüş yaparsan sevinirim. :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,719
Üyeler
189,139
Son üye
Egov1c
Geri