Merhaba Arkadaşlar,
1 Hafta içerisinde 5000₺ değerinde bilgisayar alıcağım. Aslında bir çok kişiyle konuştum fakat post açmanın herkesin yararına olacağını düşündüm. Oynadığım oyunlarda (Rust Gta 5 Cod Far Cry Pubg vs.) 1080p ultra oynayabilceğim, oyunu oynarken arkada program açabileceğim (Discord , Spotify , Google Chrome vs.) , önümüzdek 3-4 sene beni idare edebilecek , Oyunları ekran kaydığına aldığımda yetebilecek işlemciye sahip bir sistem toplayacağım. Sizden Ricam piyasada uygun gördüğünüz sistem veya parçaları ya da sistemine şu parçaları ekle gibi tavsiyeleri yoruma bekliyorum.
Siteden 2 kişi sistem önerdi sistemi nasıl değerlendirirsiniz diye sizlerede sunmak istedim.
Not : Yazdığım 2 sistemde aslında pek hoşuma gitmedi daha çok 1660 superli bi sistem çıkabilir diye düşünüyorum ama çok anlasaydım zaten post açmazdım Seviliyorsunuz <3
1 Hafta içerisinde 5000₺ değerinde bilgisayar alıcağım. Aslında bir çok kişiyle konuştum fakat post açmanın herkesin yararına olacağını düşündüm. Oynadığım oyunlarda (Rust Gta 5 Cod Far Cry Pubg vs.) 1080p ultra oynayabilceğim, oyunu oynarken arkada program açabileceğim (Discord , Spotify , Google Chrome vs.) , önümüzdek 3-4 sene beni idare edebilecek , Oyunları ekran kaydığına aldığımda yetebilecek işlemciye sahip bir sistem toplayacağım. Sizden Ricam piyasada uygun gördüğünüz sistem veya parçaları ya da sistemine şu parçaları ekle gibi tavsiyeleri yoruma bekliyorum.
Siteden 2 kişi sistem önerdi sistemi nasıl değerlendirirsiniz diye sizlerede sunmak istedim.
1. Sistem (Üzerine Basarak linke gidebilirsiniz) | 2. sistem |
Ekran Kartı |
Teknobiyotik E1 Versiyon 2020 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
www.teknobiyotik.com
|
İşlemci | Yükseltilicekler: |
Anakart | İşlemci : R5 1600 12nm |
Kasa | Ekran Kartı : ASRock RX580 8GB Gaming D O.C 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (O.C Certified Edition) |
PSU | SSD : Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G) |
Ram x2 | 1 tane daha aynısından ram eklenilecek |
SSD | Bu sistem biraz daha ucuz aklınızdaki upgradeleri yazabilirsiniz. |