Neler Yeni

[Detaylı] 5000₺ ile Yüksek Oyun Performanslı sistem aranıyor

swishein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Çetin
Merhaba Arkadaşlar,
1 Hafta içerisinde 5000₺ değerinde bilgisayar alıcağım. Aslında bir çok kişiyle konuştum fakat post açmanın herkesin yararına olacağını düşündüm. Oynadığım oyunlarda (Rust Gta 5 Cod Far Cry Pubg vs.) 1080p ultra oynayabilceğim, oyunu oynarken arkada program açabileceğim (Discord , Spotify , Google Chrome vs.) , önümüzdek 3-4 sene beni idare edebilecek , Oyunları ekran kaydığına aldığımda yetebilecek işlemciye sahip bir sistem toplayacağım. Sizden Ricam piyasada uygun gördüğünüz sistem veya parçaları ya da sistemine şu parçaları ekle gibi tavsiyeleri yoruma bekliyorum.
Siteden 2 kişi sistem önerdi sistemi nasıl değerlendirirsiniz diye sizlerede sunmak istedim.
1. Sistem (Üzerine Basarak linke gidebilirsiniz)2. sistem
Ekran Kartı
İşlemciYükseltilicekler:
Anakartİşlemci : R5 1600 12nm
KasaEkran Kartı : ASRock RX580 8GB Gaming D O.C 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (O.C Certified Edition)
PSUSSD : Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G)
Ram x21 tane daha aynısından ram eklenilecek
SSDBu sistem biraz daha ucuz aklınızdaki upgradeleri yazabilirsiniz.
Not : Yazdığım 2 sistemde aslında pek hoşuma gitmedi daha çok 1660 superli bi sistem çıkabilir diye düşünüyorum ama çok anlasaydım zaten post açmazdım :D Seviliyorsunuz <3

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Mustafa Enes Bulut
Monitör dahil mı sadece kasa 5000 TL mı ?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Mustafa Enes Bulut
Çünkü çok daha performanslı PC ler alabilirsin 5k ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem yakında stoklarda gelir al bunu kullan canavar gibi işlemcisi de ekran kartı da oldukça iyi

Top Bottom