Neler Yeni

DFS Bilgisayar Güvenilir mi?

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
Son günlerde akakçe'ye DFS Bilgisayar fiyatları eklendi n11'de Trendyol'da satış yapıyorlar puanları iyi ama çoğu yerde ürünlerinin yurt dışı olduğu veya ürünlerde stok sorunu olduğunu yazan sakın alışveriş yapmayın diyen gördüm fiyatları piyasa göre bariz ucuz olması biraz garip geldi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
baya işlemci indirimi filan yapmışlardı ben güvenilir diye biliyorum alışeriş yapmadım ama

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Emir Eski
Son günlerde akakçe'ye DFS Bilgisayar fiyatları eklendi n11'de Trendyol'da satış yapıyorlar puanları iyi ama çoğu yerde ürünlerinin yurt dışı olduğu veya ürünlerde stok sorunu olduğunu yazan sakın alışveriş yapmayın diyen gördüm fiyatları piyasa göre bariz ucuz olması biraz garip geldi.
Güvenilirdir (forumdan bakarak ve n11 deneyimimden yola çıkarak). n11 üzerinden kutulu Ryzen 5 5600 alışverişim oldu. Ayrıyeten direk kendi sitesinden alan kişiler de var herhangi bir şikayet görmedim şuana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağım ürün bu:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,427
İsim
Lokman Doğan
güvenilir bence 3. yıl önce oem rx460 almıştık 350 TL'ye .d

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
Güvenilirdir (forumdan bakarak ve n11 deneyimimden yola çıkarak). n11 üzerinden kutulu Ryzen 5 5600 alışverişim oldu. Ayrıyeten direk kendi sitesinden alan kişiler de var herhangi bir şikayet görmedim şuana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videodan haberdarım :D tam satın alacağım zaman Abdullah abi videoyu attı. Zaten fiyatların inmesini bekleyeceğim inşallah iner. Site çok kafama takılmıştı çünkü genel olarak her ürünü ucuza satıyorlar.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Videodan haberdarım :D tam satın alacağım zaman Abdullah abi videoyu attı. Zaten fiyatların inmesini bekleyeceğim inşallah iner. Site çok kafama takılmıştı çünkü genel olarak her ürünü ucuza satıyorlar.
Hocam yalnız en sevdiğim 4070 Ti tasarımı Zotac oldu cidden çok şık duruyor. Hayırlı olsun.

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
Hocam yalnız en sevdiğim 4070 Ti tasarımı Zotac oldu cidden çok şık duruyor. Hayırlı olsun.
Evet 4000 serisi zotaclar gerçekten çok güzel duruyor. Hele Extreme AIRO modeli çok daha güzel umarım soğutma performansı iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,822
Üyeler
159,059
Son üye
eneseren
Top Bottom