systemmaker
80+
Bence güzel ve yeterli bir sistem, rami 3600 yapabilirsin hatta çok ufak farkla.knk bütçem bu kadar bu sistem güzel mi bana bunu söyleseniz yeter. teşekkürler
Bence güzel ve yeterli bir sistem, rami 3600 yapabilirsin hatta çok ufak farkla.knk bütçem bu kadar bu sistem güzel mi bana bunu söyleseniz yeter. teşekkürler
hocam sistem güzel ve alınırknk bütçem bu kadar bu sistem güzel mi bana bunu söyleseniz yeter. teşekkürler
alınır bu sistemi çok beğendim ben sadece ssd seçimi kötüagalar nasıl hızlı lüften ilk kez masa üstü alıcamDH-FPS/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DH-FPS/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DH-FPS ITOPYA'da.www.itopya.com
Hazır sistem fan ile gelmek zorunda. Zaten hazır olduğu için ismi “hazır sistem” gidip dışarıdan soğutucu alacaksan o hazır sistem olmamış oluralınır bu sistemi çok beğendim ben sadece ssd seçimi kötü
ayrıca işlemci de mpk yazıyor kutusuz demek yanında fan gelmeyebilir
500tl de fana ayırman gerekicektir zaten r5 3600 ısınıyor
Fan kesinlikle var. Sistemi kurup test ediyor bütün firmalar.alınır bu sistemi çok beğendim ben sadece ssd seçimi kötü
ayrıca işlemci de mpk yazıyor kutusuz demek yanında fan gelmeyebilir
500tl de fana ayırman gerekicektir zaten r5 3600 ısınıyor
Alınmaz. 8.3K ya stok bitmediyse 1660S li sistem vardı.agalar nasıl hızlı lüften ilk kez masa üstü alıcamDH-FPS/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DH-FPS/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DH-FPS ITOPYA'da.www.itopya.com