Neler Yeni

Diablo 4 kısa süreliğine ücretsiz...

Garipbirfizikci

80+ Bronze
usta ben büyücü oynuyorum ama yıldırım büyülerini beğenemdim. Ateş ve Buz büyülerini kullanıyorum zıtlıkları hoşuma gitti ve efektler harika gtx 1650 Ti ile 2k'da orta ayarlarda akıyor oyun be.
3. tahtanı zıtlık üzerine açabilirsin, her farklı büyüde %3+ hasar buffu stacklanabilir tavsiyemdir iyi hasar çıkıyor

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Ben ilk defa bu tarz oyun oynuyorum basit olması benim için önemli çok fonksiyonlu oyunlar yoruyor adamı zaten işten yorgun geliyorum tam aradığım tarzda bir oyun. Baldurs Gate 3 te ücretsiz olsa da onu da denesem oda güzel duruyor. Elden Ring hayattan bezdirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende büyücü açtım tek sevmediğim nokta karakter tiplemeleri sadece büyücü diğerlerinden bir tık iyiydi ben yetenek olarak ateş ve yıldırım kırbacı vuruyor onu sevdim
Yani usta zevk meselesi ben tüm ana souls oyunlarını ve tüm diğer souls oyunlarını oynadım yani artık o kadar süper oyun gördüm ki zor ve yapımcılar da iyi oyun yapmaya uğraşmıyor zaten souls oyunlarının kopyaları çok var böyle kaliteli oyunlar ilaç gibi geliyor , ama elden ring öyle bezdiricek bir oyun değil diğer soulslara göre çok daha kolay bir dark souls 1 gibi değil bence bir şans daha ver ve bu oyunlarda en önemli şey İLERLEMEK İÇİN DEĞİL GÜÇLENMEK İÇİN OYNA ve oyunun atmosferine kapılmaya bak zaten Elden Ringin en iyi yani çok fazla çeşitlilik var normal bir insan 100 saat rahat oynar benim gibi rahatsız insanlar ise 800-1000 saat ve üstü oynar. Yani normal değilim zatende bence tekrar deneyin.

3. tahtanı zıtlık üzerine açabilirsin, her farklı büyüde %3+ hasar buffu stacklanabilir tavsiyemdir iyi hasar çıkıyor
Denerim.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Yani usta zevk meselesi ben tüm ana souls oyunlarını ve tüm diğer souls oyunlarını oynadım yani artık o kadar süper oyun gördüm ki zor ve yapımcılar da iyi oyun yapmaya uğraşmıyor zaten souls oyunlarının kopyaları çok var böyle kaliteli oyunlar ilaç gibi geliyor , ama elden ring öyle bezdiricek bir oyun değil diğer soulslara göre çok daha kolay bir dark souls 1 gibi değil bence bir şans daha ver ve bu oyunlarda en önemli şey İLERLEMEK İÇİN DEĞİL GÜÇLENMEK İÇİN OYNA ve oyunun atmosferine kapılmaya bak zaten Elden Ringin en iyi yani çok fazla çeşitlilik var normal bir insan 100 saat rahat oynar benim gibi rahatsız insanlar ise 800-1000 saat ve üstü oynar. Yani normal değilim zatende bence tekrar deneyin.

Denerim.
7/24 PC başında olsam oynarım ama azıcık bir vakitle Elden Ring de ilerlemek zor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Yani bu doğru 1 hafta falan ayırmak lazım temiz bir oynamak için ama size tavsiyem spoiler içermeyen başlangıç rehberlerine bir göz atın yardımcı olucak şeyler var.
Hocam söylemeyi unuttum benim için Türkçe dil desteği de çok önemli Elden Ring te yok beni baya bi zorlar. Diablo 4 Türkçe olmasa onu da indirmezdim.

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
20 LVL'dan sonra maalesef ki deneme yarı da kesiliyor haberiniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular